Kikapcs

Megjutalmazza vendégeit a BioHair Napfény: mindössze egy regisztrációért cserébe kedvezményesen vágathatsz hajat náluk

Van egy olyan okosfodrászat a Szabadkai úton, ahol sorbanállás nélkül vágathatsz hajat, ráadásul nemrég éppen megújították az úgynevezett MyBioHair ügyfélkártya rendszerüket. Ennek köszönhetően, egy regisztrációért cserébe most 10% kedvezményt adnak a frizurádból a BioHair Napfényben, de ami még ennél is jobb: ha regisztrálsz, az üzletben igényelheted a BioHair klubkártyát, amivel újabb értékes kedvezményeket zsebelhetsz be.

Megújította ügyfélkártya rendszerét a Napfény Parkban található, sorbanállás mentes fodrászat: amennyiben regisztrálsz a My BioHair felületen, rögtön repül a 10%-os kedvezmény a hajvágásodból a Napfény Parkban. Ez persze még nem minden, ha ezzel megvagy, nincs más hátra mint elugrani egy frizura megújításra hozzájuk, ahol az üzletben már igényelheted is a vadonatúj BioHair klubkártyát, amivel a fodrászat a visszatérő vendégeit szeretné megjutalmazni. Az említett kártya egyébként egy online kártya, ami azt jelenti, hogy jóformán csak egy ikon a telefonodon, ergo nem foglal tárhelyet. Mindössze csak rá kell nyomnod és azonnal a MyBiohair kártya honlapján találod magad. Ha már van klubkártyád, kezdheted is gyűjtögetni a pontokat, amiket később bármilyen BioHair szolgáltatásra, vagy akár saját márkás termékeikre is beválthatsz a Napfény Parkban.

ELMENTHETED A HAJFESTÉSED RECEPTÚRÁJÁT, ÍGY KÖNNYEBBEN MÓDOSÍHATSZ RAJTA

Az említett kis online kártya azért is nagyon praktikus (többek között), mert ha például egy hajfestésre mentél korábban a Napfény Park okosfodrászatába, az említett kártyán rögtön mentésre kerül annak receptúrája. Ennek köszönhetően amikor legközelebb érkezel, tudod pont ugyan olyan színre kérni mint korábban, vagy könnyebben módosíthatsz az előző verzión, amennyiben újat szeretnél. Ha már megvan a kis online kártyád, fontos, hogy bejelöld kedvenc szalonként a BioHair Napfényt, így megkapod a hírlevelüket és értesülsz az aktuális akciókról is.

További jó hír, hogy az említett fodrászatba még időpontot sem kell kérned, csupán annyi dolgod van, hogy online beállsz a sorba IDE KATTINTVA, így amikor a szalonba érsz, már biztosan te leszel a következő! A BioHair Napfényt itt találod:

  • Szeged, Szabadkai út 7., Napfény Park, a JYSK bejáratnál
  • Telefon: +36 30 655 6082
  • Online sorban állás ITT.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb