SportVideo365

Bumm a fejbe: telt házzal döngött a Rumble in the Club, Szeged és az ország első olyan bokszgálája, amelyet egy diszkóban tartottak meg

Sok mindent láttunk már a szegedi éjszakában, de ezen még mi is dobtunk egy hátast: vasárnap este egy full size ökölvívó-ringet pakoltak be a Hungiba, hogy kezdetét vegye Szeged és Magyarország első diszkóban (!) megtartott bokszgálája. Nem tudjuk, hogy mikor volt részünk utoljára ennyire eufórikus hangulatú küzdősport-eseményhez a Napfény Városában, a közönség tombolt, a párosítások nagyon szorosra sikerültek, az egyébként tágas szórakozóhelyen pedig egy árva gombostűt sem lehetett leejteni:

a Szeged Box Club által szervezett extravagáns gála ugyanis telt házzal ment végig.

Az est húzóneve az ifjúsági világbajnoki ezüstérmes, szegedi Gémes Levente volt, aki 71 kilogrammban azzal az Antal Lászlóval csapott össze, akivel tavaly az ifjúsági magyar bajnoki címért is küzdött. A döntő fölénnyel győzedelmeskedő szegedi kirobbanó hangulatban nyilatkozott a meccs után, mint mondta, az idei év nagy célja – egy Európa-bajnokságot követően – hogy kvalifikáljon a 2024-es, Párizsi Olimpiára, amelyre májusban Bangkok-ban lesz esélye.

Szintén Levi meccse után csíptük el egy villáminterjúra Gál Konrád főszervezőt is, aki bejelentette: lesz folytatás, a Rumble in the Club-ból rendezvénysorozatot szeretnének varázsolni.

A teljes interjút az alábbiakban találod, ha pedig megjött a kedved a klasszikus sportághoz, keresd meg a srácokat egy edzés erejéig (úgyis több lesz belőle)…

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb