Szegedi Arcok

Szeged365 Family köszönjük! Elegendő vér gyűlt össze az ötödik emeletről kizuhant fiatal lánynak, újabb információk érkeztek az állapotáról

“Az állapota stabil, műtétek sorozata vár még rá, de rendben lesz. A felhívást nagyon köszönjük, elegendő vér gyűlt össze neki” – kaptuk a jó hírt csütörtökön Alexandrától, aki március végén arra kért bennünket, segítsünk, hiszen húgának, aki az ötödik emeletről zuhant ki, sürgősen vérre van szüksége.

“Ma hajnalban, 3 és 4 óra között kizuhant egy fiatal, 14 év körüli lány az 5. emeletről, a Szilléri soron” – írtuk meg március végén. Cikkünk megjelenését követően a fiatal lány testvére is felkereste szerkesztőségünket, aki arról értesített bennünket, hogy a húgának azonnal vérre van szüksége. “Kérlek, frissítsétek a posztot, hogy minél több emberhez eljusson” – írta nekünk Alexandra, aki az irányított véradás szükségességére hívta fel a figyelmet.

Csütörtökön, azaz ma, jó híreket kaptunk Alexandrától, mint írta, húga “állapota stabil, műtétek sorozata vár még rá, de rendben lesz. A felhívást nagyon köszönjük, elegendő vér gyűlt össze neki. Mindenkinek hálásan köszönjük, hogy ennyire sokat segítettek!” – fogalmazott a fiatal lány testvére.

Szeged365 Family ezúton is hálásan köszönjük a segítségeteket, a rengeteg megosztást, amivel hozzájárultatok, hogy elegendő mennyiségű vér gyűljön össze a fiatal lánynak! Ti vagytok a legjobbak! Továbbra is bízunk benne, hogy a fiatal lány mielőbb felépül! 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb