Szegedi Arcok

Beváltotta ígéretét a Balazs Kicks alapítója, megajándékozta azt a szegedi mentésirányítót, akinek köszönhetően sikerült megmenteni egy 3 hónapos kisbaba életét (videóval)

Mint korábban megírtuk, hősként ünnepelték az interneten azt a szegedi mentésirányítót, akinek köszönhetően sikerült megmenteni egy három hónapos kisbabát. A mentőket egy édesanya hívta, akinek kisbabája hirtelen fuldokolni kezdett. Az Országos Mentőszolgálat története még a Balazs Kicks alapítóját is meghatotta, aki egy ajándékkal szerette volna meglepni a szegedi mentésirányítót. Mint kiderült, az ígéretét beváltotta, a mentésirányító megkapta tőle a felajánlott cipőt.

“Hétköznapi Hősök” – ezzel a címszóval került fel a TikTokra korábban egy videó, amelyben Pachert Balázs arról beszél, hogy mennyire meghatotta a szegedi mentésirányító, Berényi Bálint minapi hőstette, aki egy 3 hónapos babát mentett meg az édesanyával közösen.

MINDEN MENTŐS FANTASZTIKUS

Pachert Balázs természetesen beváltotta az ígéretét. Az egyik TikTok videójában már Berényi Bálinttal, a szegedi mentésirányítás kollégájával szerepel. “Már itt is áll mellettem Bálint. Ő volt az, aki segített az anyukának a kisbabája újraélesztésében. Fantasztikus! Ebben a cipőben pedig te lettél, az egyik legmenőbb mentős! Amúgy csak viccelek, minden mentős fantasztikus! Tényleg, nagyon szépen köszönjük a munkát” – mondta Balázs a videóban.

@balazskicks @#Mentők ❤️ #balazskicks ♬ Can You Hear The Music – Ludwig Göransson

BEMUTATJUK BÁLINTOT

A hőstett után az OMSZ be is mutatta a nagyvilágnak Berényi Bálintot, aki 2020. január 1-én csatlakozott az Országos Mentőszolgálat bajtársi közösségéhez, mint gépkocsivezető. “Azóta elvégezte ápolói tanulmányait is és már mentőtechnikusként teljesít szolgálatot Kistelek Mentőállomáson. Idén új kihívásokat keresett, így kivonulói szolgálata mellett év elején mentésirányítói feladatot vállalt a Szegedi Mentésirányításon. Bálint családjában többen is az egészségügyben dolgoznak, így nem volt kérdés, hogy ő is az életmentést választja hivatásául. Munkájában a változatosság és a bajtársi közösség motiválja” – emelte ki az OMSZ a közösségi oldalán.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb