KikapcsVideo365

Fuss, jótékonykodj és nyerj: Béres Alexandra fogja tartani a bemelegítést a Szeged Első Lions Club futásán! Az egészségnapon számtalan nyeremény is vár! Vedd meg a jegyet most! (videó)

Április 27-én Szeged sportol és segít: a Lions Club szervezésében jótékonysági futás és egészségnap vár! Béres Alexandra bemelegít, súlykontroll óra és szűrővizsgálatok is várnak ingyen, mindez egy jó ügy érdekében! Csatlakozz, hogy te is segíthess!

Egyre több ember érintett a diabéteszben világszerte, és a gyerekek sem kivételek. A Szeged Első Lions Club ezt a problémát állítja a középpontba április 27-én, amikor is negyedik alkalommal kerül megrendezésre a LIONS Jótékonysági Diabétesz Futás és Egészségnap. A rendezvényen nemcsak a sportolásé, hanem a prevencióé is a főszerep, hiszen ingyenes szűrővizsgálatokkal és szakértői előadásokkal várják a résztvevőket. Ezért is érdemes regisztrálnod gyorsan ITT!

A nap fénypontja a közös futás lesz, melyet Béres Alexandra, a neves fitnesz szakértő vezényel le. Ő maga is támogatja az eseményt, és segíti a résztvevőket a megfelelő bemelegítésben. A futás mellett lehetőség nyílik a Súlykontroll óra kipróbálására is, mely tovább erősíti az egészséges életmód üzenetét.

A rendezvény záró eseményeként tombola sorsolást tartanak, ahol a szerencsés nyertesek értékes díjakat nyerhetnek, miközben az összegyűlt adományokat a Diabéteszes Gyermekeket Támogató Egyesületnek ajánlják fel. A cél, hogy legalább 500 000 Ft gyűljön össze, amely jelentős segítséget nyújthat a betegséggel küzdő családok számára. Dr. Román Rita gyermekgyógyász, nyilatkozott nekünk a Délvidék Ház udvaráról: elárulta milyen fontos felhívni a figyelmet a gyerekek korai diabétesz szűrésére.

Mihályi Géza, a Szeged Első Lions Club rendezvény szervezője éppen bejárta a helyszínt amikor találkoztunk. Újszegeden a Délvidék Ház udvarán árult el részleteket erről a jótékonysági napról. Érdemes megnézni. 

A LIONS Club nem először áll az egészségügyi megelőzés és támogatás élén. Az egyesület több évtizedes múltra tekint vissza, melynek során számos hasonló kezdeményezés került megvalósításra. A klub tagjai elkötelezettek amellett, hogy Szeged városát egészségesebbé és tudatosabbá tegyék. Ezt a hagyományt folytatva várják a résztvevőket, hogy közösen tegyünk szert jobb életminőségre.

A rendezvény időpontja: 2024.04.27. (szombat)
Program:
8:30-10:00 – helyszíni nevezés és rajtszámok felvétele
10:00 – Megnyitó
10:15 – Közös bemelegítés
10:45 – Rajt
11:00 – Gyerek futás rajt
11:15-12:00 – Béres Alexandra Súlykontroll óra
12:00 – Tombola sorsolás, adományok ünnepélyes átadás

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb