Smart Szeged

Egy picit csúszik a Széchenyi tér felújítása, az egyik buszmegálló sem használható a munkálatok miatt

Felújítják a Széchenyi teret Szegeden. A munkálatok a Károlyi utcával szemben lévő sétányok aszfaltburkolatának marásával kezdődtek el. A felújítással a tervek szerint április 15-ig kellett volna végezni a kivitelezőnek, ám még mindig dolgoznak a szakemberek. Sőt, az egyik buszmegálló is a munkák áldozata lett.

Mint korábban megírtuk, az öt darab oldalsétány mintegy 3000 négyzetméteren kap új aszfaltburkolatot a Széchenyi téren. A korábbi lesüllyedt sárga keramit szegélyeket elbontották, a Károlyi utcával szemben lévő két sétány burkolatát felmarták, a vízelnyelő rácsokat és az aknafedlapokat szintre állítják, majd jön az aszfaltréteg rekonstrukciója, majd jön a tér másik oldala. Úgy volt, hogy április közepére befejezik a munkálatokat, ám a mai állapotok szerint erre még bizony várni kell.

Sőt, most már a Széchenyi téren (Kelemen u.) lévő buszmegálló előtt is felverték az aszfaltot, így a gyalogos forgalmat is átterelték a túloldalra:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb