Kikapcs

Születésnapi őrület Újszegeden: akár fél áron lehet új szemüveged a Star Optikában, csak rajtad múlik, mekkora kedvezményt zsebelsz be

Nagyon boldog születésnapot, STAR Optika! – nemrég töltötte be hatodik születésnapját Újszeged egyetlen látszerészete, amelyet – tavalyhoz hasonlóan – idén is brutál kedvezményekkel ünnepelnek. A rutinos Szeged365 olvasók fejében talán még élénken él a kép a hatalmas dobókockáról, ezúttal is valami nagyon hasonlóval készülnek, amelynek a vége az, hogy akár 50% (!) kedvezménnyel vehetsz náluk új szemüveget.

Kezdjük a legjobb (két) résszel: van egy forradalmi és elképesztően ritka látásvizsgáló gépezet a Star Optikában, amely egyedülálló DNEye technológiával méri be a látásod. A Rodenstock újdonságát ráadásul most április utolsó napjáig, a születésnapjuk alkalmából teljesen díjmentesen használhatod. A szerkezet több, mint 100 ezer egyéni paramétert képes bemérni, így sokkal pontosabb diagnózist állít fel, mint bármelyik másik gép, de minden részleteket megtudsz az alábbi a videóból:

KOCKA HELYETT RULETTKERÉK, DE A KEDVEZMÉNY MARAD

Folytatja jó szokását is a Star Optika, a tavalyi gigantikus dobókocka után ezúttal egy kicsit kaszinósra vették a figurát a NOVA-ban, ugyanis beszereztek egy spéci rulettkereket. A dolgod pofon egyszerű: bemész a Star Optikába, megpörgeted a rulettkereket, ők pedig akkora kedvezményt adnak, amelyik szelvénynél megáll a golyó.

Igen, jól olvasod, ez pontosan azt jelenti, hogy akár 50% kedvezményt is kipörgethetsz magadnak, amit aztán egyedi (komplett) szemüveg készítésére használhatsz fel. A rulett-őrület a fenti, díjmentes vizsgálathoz hasonlóan, szintén április 30-ig tart.

  • Szeged, Szőregi út 80.
  • NOVA Áruház
  • Telefon: +3662 /744-239
  • Nyitva: 09:30-18:00

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb