Mindenmás

Gubanc van a MÁV-nál: az egyik Szegedről induló IC utasait Üllőnél leszállították a járműről

“A 15:44-kor Szegedről induló vonatról ma Üllőn 30 perc információ nélküli várakozás után letette az utazó tömeget a MÁV” – írta meg nekünk Olvasónk, Dorottya.

A MÁVINFORM információi szerint a Szegedről a Nyugati pályaudvarra tartó, Ceglédről 17:21-kor továbbindult Napfény InterCity (IC 713) járműhiba miatt csak Üllőig közlekedett.

CSAK ÜLLŐTŐL KÖZLEKEDETT A VONAT

Az utasai a Debrecenből a Nyugati pályaudvarra tartó, Ceglédről 17:43-kor továbbindult Cívis InterRégióval (6073) utazhattak, amely Üllőn is megáll. A Nyugati pályaudvarról Szegedre 18:50-kor indult Napfény InterCity (IC 708) csak Üllőtől közlekedett, 10-20 perces késéssel. Odáig az utasai a Nyugatiból 19:00-kor Ceglédre induló Z50-es vonattal (2828) utazhattak.

NEM FÉRT FEL MINDEN UTAS A MÁSIK VONATRA

Mint Dorottya elmondta, miután leszállították őket a hibás járműről, valóban jött ugyan egy másik vonat, mely elvitte volna őket, de arra viszont nem fértek fel mind a meghibásodott szerelvény utasai, így nem keveseknek okoztak kellemetlenséget.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb