Mindenmás

Napi trash: kakafantom, visszatértél? Valaki elég durván összecsúnyázta az egyik belvárosi lépcsőházat (18+, olvasói fotóval)

Míg Gotham Citynek a Batman jutott, addig Szegednek a Sz@ófantom (bocs)! A korábban a szegedi passzázson kísértő, majd a Kárász utcai kirakatot jól helyben hagyó tag nagyon úgy fest, hogy követőre talált, ugyanis ma reggelre az egyik Széchenyi téri, önkormányzati fenntartású lépcsőházat csúnyázta össze valaki.

“Ezzel lehetne kampányolni! Szeged, Széchenyi tér, belvárosi önkormányzati fenntartású társasház lépcsőháza….” – küldte a röpke szöveget egyik olvasónk, majd a mellékelt képre azért még mi sem számítottunk:

Hogy a falra (!?) hogy került a motyóból, az egyelőre talány, de arról, hogy köztisztasági szabálysértést elkövetni mekkora prosztóság, nem kívánunk írni, szerintünk minden Szeged365 olvasó tisztában van vele.

KEVÉS A NYILVÁNOS TOALETT

A jelenség okaként a témában a kommentelők általában két tényezőt jelölnek meg: rendezetlen (és szinte rendezhetetlen) hajléktalankérdés plusz a kevés nyilvános toalett Szeged belvárosában. Idevág azonban az is, hogy a nem is olyan régen újonnan telepített nyilvános WC a Bartók téren már működik, azonban a gyakorlat azt mutatja, hogy egyesek még akkor is inkább a toalett mellett végzik el a dolgukat…

Sőt, az utóbbi időben egyre nagyobb gondot jelent a Rektori Hivatalnál is az, hogy rendre odaürít valaki, vagy valakik:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb