Kikapcs

Elindult a FullAnyuuuu jótékonysági gyereknap: sütivásárról, filmvetítésről és ajándéközönről szól a mai nap Újszegeden (videó)

A szegedi, kiemelten az újszegedi családoknak különleges programot tartogat május 18-a, azaz ma: a Délvidék Ház ad otthont a FullAnyuuuu Jótékonysági Gyereknapnak. Az esemény célja, hogy a Sára Lépteiért Alapítvány számára gyűjtsenek adományokat, miközben a kilátogató gyerekek és családok remek szórakozási lehetőségeket kapnak. A rendezvény ezekben a pillanatokban is tart, egészen estig, változatos programokkal várva a résztvevőket.

VAN ARCFESTÉS, SÜTIVÁSÁR, FILMVETÍTÉS DE MÉG CSILLÁMTETKÓ IS

FullAnyuuuu Szeged legnépszerűbb motivációs előadója színes és izgalmas napot ígér a kilátogatóknak: népszerű csillámtetkó, arcfestés, kézműveskedés és a célbadobás is szerepel a programok között. A programok fő attrakciói a 14:00 órakor kezdődő filmvetítés és a 16:00 órakor induló Palinta Duo gyermekkoncert. A rendezvény főszervezője és háziasszonya FullAnyuuuu lesz, aki egész nap ott lesz a helyszínen, és kiosztja a több száz ajándékot! A Meskete Gyermek Alapítvány a MESKETE.hu -val garantáltan tartalmas és ajándékokkal teli bulit kínál a gyermekeknek.

SÁRA LÉPTEIÉRT ALAPÍTVÁNYNAK” GYŰJTENEK

 Szeged365 Family számára különösen fontosak az ilyen közösségi események, hiszen ezek erősítik a helyi közösség összetartozását és támogatják a jótékony célokat. A FullAnyuuuu Jótékonysági Gyereknap is egy ilyen alkalom, ahol a szegedi családok nemcsak jól érezhetik magukat, hanem hozzájárulhatnak a Sára Léptei Alapítvány munkájához is. A rendezvény szervezői mindent megtesznek azért, hogy az időjárás esetleges szeszélyei se zavarják meg az eseményt, így minden programot bent tartanak, a Délvidék Ház biztonságos és kényelmes falai között.

Meglestük az eseményt, Kiss Balázs kollégánk, ÉLŐBEN jelentkezett a gyereknapról:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb