Kikapcs

Szegeden járt Caramel: felejthetetlen családi napról kaptunk fotókat a Maty-érről! (fotók)

Szombaton a Maty-ér volt a szegediek és a Homokhátság lakóinak közös találkozási pontja, ahol Mihálffy Béla családi napot szervezett. A rendezvényen finomságok és vidámpark várta a résztvevőket, a napot pedig Caramel koncertje koronázta meg.

Csongrád-Csanád megye 2-es választókerületének (Szeged, Homokhátság) egyéni országgyűlési képviselője, Mihálffy Béla közösségi oldalán azt írja: “Több mint háromezer adag fagyival, gofrival, palacsintával és közel kétezer adag ebéddel vártuk a vendégeket! Szeged és a Homokhátság országgyűlési képviselőjeként az is a célom, hogy egymáshoz közelebb hozzam a nagyvárosi embereket és a Homokhátságon élőket. Itt találkozhattak és megismerhették egymást!”

A rendezvényről előzetesen itt írtunk:

Köszönjük a képeket, ahol jól látszódik: egy komplett vidámpark szolgáltatta az élményeket, és este koncertet adott Caramel…gondoljuk este csak elnéz a Borfesztre is! A közösségi médiafelületeken kicsit körbenéztünk, és láttuk, hogy Üllés polgármestere, aki most is kihívó nélkül vág neki a választásoknak, Nagy Attila Gyula is jelen volt a családi napon. Rúzsa Roland Kiskundorozsma, Szeged 1. számú egyéni választókerület önkormányzati képviselője pedig közösségi oldalán azt írta, hogy “Remekül sikerült az első Választókerületi Családi Nap , ahol fellépett Magyarország egyik legjobb hangú énekese Caramel is.”

Érdekesség, hogy a Maty-ér, vagy hivatalos nevén a Maty-éren található evezős pálya, az 1973-as világbajnokság óta szolgál különböző sportesemények helyszínéül. A pálya 2006-ban jelentős felújításon esett át, és ma már nemzetközi szinten is elismert létesítmény.

Köszönjük a fotókat amiket itt tudtok megnézni:

Rúzsa Roland legutóbbi rendezvényéről is kaptunk fotókat tőletek, akkor meg is írtuk a különleges esemény részleteit:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb