Szegedi Arcok

Közel a cél, Muráti Balázs már Szentesnél jár! Mutatjuk, mikor ér Szegedre, hogy jótékonysági borárveréssel segítse a kis Anastasiát

Kedden indult Egerből a szegedi Muráti Balázs, gyaloglórekorder, aki egy nemes célért húzott túracipőt! A hosszú út megtételével, és az onnan magával hozott különleges borokkal a 6 éves kis Anastasiát támogatja, aki a szegedi Szent Vincent Rehabilitációs Központban kap gyógykezelést. Most azt is megtudtuk, hogy Balázs jelenleg Szentesnél jár, útközben pedig egy régi kollégája és jó barátja is meglepte őt! Sőt, már az is biztosnak tűnik, hogy este 8 órakor a Széchenyi téren lesz, ugyanis ekkor fogja jótékonysági árverésre bocsájtani az egyik magával hozott bort, míg két másik nedűre licitálni lehet!

Mint ma megírtuk, Balázs tegnap teljesítette a Kunszentmártonig tartó szakaszt, amely során Jászladánytól Besenyeszögön és Szolnokon át érkezett meg a végállomására. Útja során számos nehézséggel és változékony időjárással kellett szembenéznie, de elkötelezettsége és kitartása példaértékű.

SZENTESNÉL JÁR BALÁZS

Napközben friss infók is érkeztek Balázsról, aki ma reggel 7 óra magasságában indult el Kunszentmártonról. Jelenleg Szentesnél jár. Útközben egy régi kollégája és jó barátja, Dömsödi Zsolt, a szentesi Páterház és Panzió üzletvezetője lepte meg, vitt neki ebédet és vizet, hiszen bizony van még mit gyalogolni Szegedig!

Balázs videót is küldött, amint beér Szentesre, amit ITT tudsz megsasolni!

MA ESTE MÁR A SZÉCHENYI TÉREN LESZ

Ha minden klappolni fog, akkor a híres gyaloglórekorder ma estére be is fut Szegedre, hogy egy jótékonysági borárveréssel támogassa a kis Anastasiát. Információink szerint este 8 órára ér az Árkád Szeged Színpadához, a Borfesztre. Ekkor kezdődik majd a jótékonysági borárverés is, amire felajánl egy bort, és bemutatja azt a két kiváló nedűt is pluszban, amire folyamatosan lehet licitálni. Licitálni úgy lehet, hogy Adományokat küldünk a Szent Vincent Alapítványnak “SZTÁSI” névvel, aki pedig a legtöbb adományt küldi, az megkapja a bort.

Az adományozáskor egy nevet mindenféleképpen adjatok meg, és egy elérhetőséget is, hogy fel tudják veletek venni a kapcsolatot, ha Ti lesztek a legnagyobb adományozók. Természetesen a legkisebb adománynak is örülnek. A Szent Vincent Alapítvány adatai:

  • Szent Vincent Rehabilitációs Alapítvány
  • Adószám: 19312615-2-06
  • Számlaszám: 50468328-10004586
  • Nemzetközi számlaszám: HU195046832810004586
  • Székhely: 6726 Szeged, Cserőke utca 4.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb