Kikapcs

Szexi szombat a Hungiban: Loving Arms bulin jártunk…(galéria)

Szombaton a Hungiban brutálisan jó buli volt, de legyünk őszinték: a Loving Arms mindig megoldja a totális kikapcsot. A Borfesztivál után a Hungi Vigadóba jöttek a híresen szép szegedi lányok. Mutatjuk is a képeket.

A Loving Arms-t imádják a szegediek, a szexi szombat nem véletlenül vonzza a messze földön híres szegedi lányokat. A buli hangulatát csak fokozta, hogy a Borfesztivál látogatói is a Hungiban kötöttek ki, így a helyszín már az első pillanattól kezdve tele volt élettel. Érdemes megnézni a képeket:

Tudtad, hogy a szombati buli különlegessége nem csak a zene volt? Érdemes megemlíteni, hogy a Hungi épülete több mint százéves, és egykor Szeged egyik leghíresebb kávéházának adott otthont. Az évek során számos változáson ment keresztül, de a szórakozás és a közösségi élet központja maradt.

A mai napig megőrizte varázsát és különleges atmoszféráját, amit minden látogatónk érezhet, amikor belép a kapuin. Legutóbb itt beszéltünk Gálosi Gyulával, aki az épület elzárt részeit is bemutatta a Szeged365 Family-nek:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb