Közélet

Verőcei hajóbaleset: újabb áldozat holttestét találták meg a Dunában

Szerda este találták meg az eltűntként keresett Szegeden tanuló 19 éves fiú holttestét, ma pedig újabb áldozatra bukkantak a rendőrök a Dunában. Ezzel négyre nőtt a verőcei hajóbaleset halálos áldozatainak a száma, három főt továbbra is eltűntként tartanak számon.

„Megtaláltuk a motorcsónak-baleset negyedik áldozatát… A 28 éves fiatal nő holttestét Sződligetnél adta vissza a Duna. Most már a két testvér együtt van… Kollégáink fáradhatatlanul tovább keresik az áldozatokat. Haza fogjuk vinni őket! Nyugodj békében, Dia! Őszinte részvétünk a családnak, felfoghatatlan…” – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtök délután. Az áldozat a 28 éves Erdei Diána – írja az Index.

TEGNAP ESTE TALÁLTÁK MEG A SZEGEDI ERDÉSZETI TECHNIKUM DIÁKJÁT

Szerda este adtunk hírt arról, hogy 2024. május 22-én, délután, Vác és Sződliget között, a Duna 1675,8 folyamkilométerénél találtak rá egy férfi holttestére, a megtalált áldozat a 19 éves Varga Márton lehet, akit az egyik eltűntként pár napja már megnevezett a rendőrség. A minap kiderült, hogy a fiatal nem sokkal a tragédia előtt kérte meg barátnője kezét. Az esettel kapcsolatban Varga Márton szegedi iskolája is közleményt adott ki kedden, ott még eltűntként írtak a Kiss Ferenc-díjas, 13. osztályos tanulóról. 

A BRFK bejelentésének értelmében már négy halálos áldozata van a balesetnek, és három főt – a 30 éves Villányi Olivért, a 39 éves Varga Lászlót, és a 19 éves Balogh Daniellát – továbbra is eltűntként tartanak számon. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb