Kikapcs

Elkészült a játszótér a Kállay ligetben, családi nappal egybekötve adták át a területet (videóval)

Elkészült a játszótér a Kállay ligetben, péntek délután családi nappal egybekötve adták át a területet. A rendezvényen Jakab Gusztáv, a Két lábon vagy Két Keréken Alapítvány elnöke, Avramov András, a körzet önkormányzati képviselője és Botka László polgármester is részt vett.

“Az erdészeti munkálatokat és a fatelepítéseket követően elkészült a Kállay-liget rehabilitációjának második üteme. A ligetben felállításra kerültek a civil szervezet, helyi vállalkozások és az önkormányzat együttműködésében beszerzett játszótéri eszközök” – írta Avramov András közösségi oldalán.

Az átadóhoz kötődő családi napon állatsimogató, arcfestés, kézműves foglalkozások, a Habakuk Zenekar műsora és Léghajó Meseszínház színesítette a napot péntek délután a Kállay Ligetben, ahol átadták a vadiúj játszóteret sok újszegedi család örömére. A helyszínen beszédet mondott Botka László, polgármester és Jakab Gusztáv!

A Kállay Liget játszóterének átadását az alábbi videónkban tudod visszanézni:

Mint korábban megírtuk, a Kállay-liget parkosítása után a Magyarkanizsai utcában létesítenek csereerdőt, mintegy 3 hektáron.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb