Mindenmás

Ez ám a gyereknap: meseországba csöppenhettek kicsik és nagyok az ÁGOTA Közösség gyereknapján

Ötezer gyermeket ünnepelt a szegedi központú ÁGOTA Közösség. Meseországban érezhették magukat a gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatalok, ugyanis nagy mosolyok, jókedv, önfeledt kacagás és megannyi játékszer fogadta őket a közösség gyermeknapján.

ÖTEZER GYERMEKET ÜNNEPELTEK ÁGOTA FALVÁN

Az ország 13 megyéjéből érkeztek nevelőszülőknél és lakásotthonokban élő kicsik és nagyok. Igazi gyermekparadicsommá változott a Bács-Kiskun Vármegyei ÁGOTA Falva, rengeteg izgalmat és mókát tartogatott a látogatók számára. Játszóház, óriáscsúszda, dodzsem, íjászat, rodeó bika, VR élmények, dartsfoci vagy éppen óriás buborékfújó, csak néhány azon játékszerek közül, amik mosolyt csalhattak az arcokra.

“Ez a nap ugyan a gyermekekről szólt, ám a közösség nagy családjának minden tagja jól szórakozott. Az ÁGOTA Gyermeknapon önkénteseink, kollégáink, a kísérők és nevelőszüleink is rendkívül felszabadultan élték meg ezeket a pillanatokat”- mondta Kothencz János.

EGY MAKÓI TESTVÉRPÁRNAK A BREAK DANCE NEVŰ JÁTÉK VOLT A KEDVENCÜK

“Egyszer felgyorsult, aztán belassult, ez adta az egésznek a varázsát”– mesélte lelkesen Bianka. Majd hozzátette íjászkodtak, a céllövöldét és a lézeres lövöldét is kipróbálták.

Fotók: Karnok Csaba és ÁGOTA Közösség.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb