Szegedi Arcok

Teljes szívvel, szívbe gyűjtötte a kupakokat a szegedi PC Trade Systems: Bende gyógyulását segítették vele, most a GEMMA Központ következik

80 kilogramm kupakkal telt meg a szív alakú gyűjtő a PC Trade Systems irodája előtt. Közel 2 évig, minden nap csak gyűlt és gyűlt a műanyag kupak, míg egyszer csak már nem fért bele több. Csordultig telt a szív formájú gyűjtő. A kupakokat a tiszaszigeti Várkonyi Bendének szánták, aki nyitott gerinccel született. Hozzájárultak Bende gyógyulásához. Most egy újabb gyűjtés indul, a GEMMA Központ kerül sorra.

2 ÉVEN KERESZTÜL, CSORDULTIG TELT MEG A GYŰJTŐ

Miután már egy tűt sem lehetett volna elhelyezni a gyűjtőben, az informatikai cég befejezte a gyűjtést. Közel 80 kilogramm műanyag fedőt számláltak meg. A gyűjtés a tiszaszigeti Várkonyi Bende gyógyulásáért folyt, aki nyitott gerinccel született és több kezelés is vár még rá.

ITT NEM ÁLL MEG A JÓTÉKONYKODÁS: MÉG TÖBB GYERMEKNEK SZERETNÉNEK SEGÍTENI, A GEMMA KÖZPONTNAK KEZDIK A GYŰJTÉST

A gyűjtésnek még korántsem sincs vége, ugyanis folytatják tovább. Még több gyermek életén szeretnének könnyíteni, ezért újból lehet megtölteni a gyűjtőt a kicsi, a nagy, a fehér, az üdítős, az ásványvizes, a tejes, a mosószeres és igazából mindenféle kupakkal. A GEMMA Központ kapja majd az újabb adagot, ezzel hozzájárulva az intézmény fejlesztéséhez.

Fotók: PC Trade System – A jövő technológiái Facebook oldal.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb