Gasztro

Fedezd fel Szeged első brunch éttermét: A2 Gastro Caffé, ahol minden nap különleges!

Szeged belvárosának ékköve, az A2 Gastro Caffé a Dáni utcában, immár 8 éve várja vendégeit egyedi brunch élményekkel és változatos Business Lunch menükkel. Tudd meg, miért szeretik annyira a szegediek ezt a helyet! Utánajártunk! 

2016-ban nyitotta meg kapuit Szeged első és máig legrégebbi brunch étterme, az A2 Gastro Caffé. Az évek során igazi közösségi találkozóponttá vált, ahol a barátok, családok és üzleti partnerek egyaránt otthon érezhetik magukat. Az A2 Gastro Caffé nem csak a gasztronómiai élményekre helyezi a hangsúlyt, hanem a közösségi élményekre is, amit a tágas és egyedi kialakítású belső tér és terasz biztosít. A belváros szívében, a Dáni utcában található étterem mindig friss és változatos ételekkel várja vendégeit, és még a parkolás sem okoz problémát.

Az A2 Gastro Caffé Business Lunch menüje, keddtől péntekig, minden nap új izgalmakat kínál. A folyamatosan változó menü biztosítja, hogy mindig friss és szezonális alapanyagokból készült ételek kerüljenek az asztalra. Legyen szó egy gyors ebédről munka közben, vagy egy nyugodt brunch-ról a barátokkal, az A2 Gastro Caffé minden igényt kielégít. A belső térben 30, míg a teraszon akár 50 fő is kényelmesen elfér, így tökéletes helyszín családi, baráti összejövetelekre, esküvőkre, ballagásokra és szülinapi partikra is. Legutóbb éppen Dr. Prónay Szabolcs inspiráló szakmai beszélgetéséről írtunk, itt tudod elolvasni és megnézni is, ha még nem tetted meg:

Az A2 Gastro Caffé különlegessége nem csak a változatos menüben és a tágas terekben rejlik, hanem abban is, hogy a családos vendégekre és a házi kedvencekre is gondoltak. A gyermekek számára külön játékteret alakítottak ki, így a szülők nyugodtan élvezhetik az ételeket és a társaságot. A kutyabarát étterem lehetőséget ad arra, hogy házi kedvenceinket is magunkkal vigyük egy kellemes brunch-ra. Ez a barátságos és befogadó környezet teszi az A2 Gastro Caffét igazán különlegessé és szerethetővé.

Tudtad, hogy a Pick Szeged játékosai is az A2 Gastro Caffét választják? Legutóbb Benjivel és Emillel találkoztunk, és elmondták, miért járnak szinte minden nap ide:

Tudtad, hogy a brunch kifejezés az angol breakfast és lunch szavak összevonásából származik, és a 19. század végén vált népszerűvé az Egyesült Királyságban? Azóta világszerte elterjedt, és mára a hétvégi étkezések egyik legkedveltebb formája lett. Az A2 Gastro Caffé Szegeden hozta el ezt a különleges étkezési formát, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb