Kikapcs

Ez egészen elképesztő lett! Csatai Gergő 15 méteres világító lufi sárkányával hódította meg Dublint

Elképesztő alkotással rukkolt elő Dublinban Csatai Gergő Guinness-rekorder lufihajtogató, a Gemar Balloons nagykövete, s egyben a 2023-as év Legszegedibb Művésze: az ír fővárosban június 13-án, csütörtökön ugyanis, egy 15 méteres világító lufi sárkányt hívott életre, ami brutálisan jó lett, főleg, amikor pikkelyei világítanak a sötétben.

Mint ahogy a szegedi művész beszámolt róla közösségi oldalán, egy szakmai workshop keretében oktatta az egybegyűlteknek a lufihatogatást, melynek eredményeként megszületett a monumentális sárkány. “A teste neon aktív lufikkal lett borítva, mintha pikkelyek lennének. A feje 5 óra alatt készült el, majd ma egy kisebb csapatot vezetve épült meg a teste 2 óra alatt” – számolt be a részletekről Csatai Gergő.

Az alkotásról videót is megosztott közösségi oldalán. Valóban csak ámulunk, olyan elképesztő lett!

GERGŐ EGYÉBKÉNT MÁSODIK GUINNES-REKORDJÁRA KÉSZÜL

Nincs olyan kívánság, amit Csatai Gergő, szegedi Guinness Világrekorder és előadóművész lufihajtogató, a 2023-as év Legszegedibb Művésze ne tudna meghajtogatni. Mint korábban megírtuk, most újabb nagy kihívás előtt áll a közismert lufihajtogató, idén második Guinness Rekordjára készül ugyanis, melyről újabb kulisszatitkokat fedett fel számunkra. Elárulta például nekünk, miért cserélte le az óriáspanda tervét egy óriás zsiráfra, s azt is megtudtuk, ötleteiddel most akár te is segíthetsz a megfelelő helyszín megtalálásában a rekord felállításához.

 

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és videó: Gergő -Lufihajtogatás és Léggömb Dekor FB

Fotók: Csatai Gergő FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb