Kikapcs

Világsztárok mezei és EB tálak a Bistorantban: Ne maradj le!

Képzeld el, hogy világsztárok mezei között szurkolsz az EB alatt a Bistorantban! Élvezd az exkluzív környezetet, a különleges EB tálakat és az óriás kivetítőt. Irány a Bistorant, és éld át a szurkolás új szintjét!

Az idei EB különleges élményt hoz Szegedre, és a Bistorant gondoskodik róla, hogy ezt a szurkolói szenvedélyt a legmagasabb szinten élvezhesd. A Bistorant csapata már jóval az EB előtt megkezdte az előkészületeket, hogy minden vendégük felejthetetlen élményekkel távozzon. Az EB ideje alatt exkluzív EB tálakkal készülnek, amelyek garantáltan kielégítik a legínyencebb szurkolók étvágyát is. Ha kíváncsi vagy, milyen ínycsiklandó falatokkal várnak, kattints a legutóbbi cikkünkre, ahol bemutatjuk az első képeket az EB tálakról: 

A Bistorantban való szurkolás különlegessége, hogy világsztárok aláírt mezei között tehetjük mindezt. Olyan legendás játékosok mezeivel találkozhatsz, mint Pelé, Maradona, Ronaldo, Suárez, Messi, és természetesen a személyes kedvencünk, Puskás. Az igazi foci rajongóknak még különlegesebb élményt nyújt Iker Casillas aláírt kesztyűje is. És nem csak a futball szerelmeseinek kedveznek: több Pick Szeged mez is ki van állítva, hogy a kézilabda rajongók is megtalálják a maguk örömét.

Bár a magyar válogatott első két mérkőzése nem pont úgy alakult, ahogy szerettük volna, de a végsőkig szurkolunk nekik! Vasárnap mi biztosan ott leszünk a Magyarország-Skócia mérkőzésen, és reméljük, ti is csatlakoztok hozzánk! Hiszen együtt szurkolni a legjobb, és erre az egyik legjobb hely a Bistorant.

A Bistorant minden nap óriás kivetítővel vár titeket, hogy még exkluzívabb környezetben szurkolhassatok kedvenc csapataitoknak. Az óriás kivetítő mellett a különleges EB tálak és a világsztárok relikviái teszik felejthetetlenné az élményt. Ne maradj le, és éld át a szurkolás új szintjét a Bistorantban!

A Bistorant Szegeden, az Oroszlán utca 8. szám alatt várja vendégeit. Asztalfoglalásért hívd a +36 30 9 686 686-os telefonszámot!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb