Kikapcs

Urald a strandot, kontrollerrel a kezedben: jövő héten startol a Lapos Beach PS5 FIFA bajnokság, egy óriás LED falon

Villámgyors egymásutánban pörögnek az események a Lapos Beach-en, de a foci őrület az EB végeztével sem ér véget Szeged kedvenc szabadstrandján, sőt, virtuális formában folytatódik az óriási, 12 négyzetméteres LED falon: jövő hétfőtől (július 15.) ugyanis startol a Lapos PS5 FIFA bajnokság, melynek keretében az említett kivetítőn csatázhatsz az ellenfeleddel, értékes nyereményért cserébe, a befolyt összeget pedig jótékony célra fordítják.

Az Európa-bajnokság végeztével további öt napon át még biztosan a foci lesz a középpontban a Lapos Beach-en, ugyanis jövő hétfőn megkezdődik a Jótékonysági PS5 FIFA Bajnokság. Tengerparti hangulatban nyúzhatod majd a kontrollereket és csatázhatsz a haverokkal egy 12 négyzetméteres, tűéles LED falon. A nevezési díj mindössze 1500 Ft, a versenyből befolyt összeg pedig egy az egyben jótékony célra megy, a Lapos Beach csapata a Szegedi Gyermekklinikának ajánlja majd fel a bevételt. Jelentkezni kétféleképpen tudsz:

  • írj Facebook vagy Instagram üzenetet a Lapos Beach-nek
  • vagy pedig e-mailben, a következő címen: [email protected]

A meccsek jövő héten hétfőtől péntekig, 17 és 21 óra között lesznek lebonyolítva a Lapos Beach-en, a legjobbak pedig természetesen értékes nyereményekkel is gazdagodnak:

  • 1. helyezett: 15.000 Ft értékű fogyasztás a Lapos Beach-en + egyedi kupa
  • 2. helyezett: 10.000 Ft értékű fogyasztás a Lapos Beach-en + egyedi kupa
  • 3. helyezett: 5.000 Ft értékű fogyasztás a Lapos Beach-en + egyedi kupa

Minden további információt a hivatalos eseményben, IDE KATTINTVA találsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb