Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Ponyvaregény, online Pinceszínház és interaktív cirkusz dobja fel a pénteket

Hipp-hopp e is telt egy újabb munkahét, és ha már magunk mögött tudjuk a hétköznapi kihívások nagyját, akkor itt az ideje, hogy belevessük úgy igazán magunkat a pihenésbe. Ebben segít egy igazi kultfilm, egy kis online színház és egy kifejezetten izgalmas cirkuszi kísérlet is.

ONLINE ELŐADÁSSAL JÖN A SZEGEDI PINCESZÍNHÁZ

A szegedi Pinceszínház is az online térbe költözött, és ha már így tett, ma 19:30-tól egy tök jó előadással lepnek meg bennünket. Sütő András: Advent a Hargitán című művét hozzák el nekünk.

Forrás: szinhaz.org

BÚJJ EGY ARTISTA BŐRÉBE!

A 20:00-kor kezdődő Restlesslegs-ben a néző fogja tudni kiválasztani, hogy melyik szereplő szemszögéből nézné végig az újcirkuszi előadást: a kötél tetejéről vagy inkább úgy, hogy a vállán állnak. Az artisták az avatárjaink. A Freak Fusion óriási gravitációs ereje a legkülönbözőbb embereket húzta be ebbe a produkcióba, akik mind az előadó- és alkotóművészet különböző területeiről érkeznek, és osztoznak az újcirkuszba vetett hiten.

MA IS LESZ MASZKABÁL

Két fiatal énekes kedvenc áriáiból válogat 20:00-tól . Műsorukban Mozart, Donizetti, Puccini, Massenet és Verdi operáinak népszerű részleteit hallhatják az érdeklődők.

MA ESTE PONYVAREGÉNY! ÖRÜLÜNK, VINCENT?

A Moziverzum hozza el ma a hét filmjét: 21:00-kor kezdődik Quentin Tarantino kultikus mesterműve, a Ponyvaregény. Adott két idősödő, szabad szájú, tökös, szimpatikus gengszter, Vincent és Jules, akik igyekeznek főnöküknek visszaszerezni egy aktatáskát. Ehhez persze meg kell ölniük pár embert, de ez az egyszerű bérgyilkosokkal gyakran megesik. Jules a rá célzott golyókat csodával határos módon elkerüli, s ezt jelnek tekintvén úgy dönt, felhagy eddigi életével. Társának viszont el kell vinnie szórakozni a gengszterfőnök feleségét…

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb