Szegedi Arcok

Gyönyörű nevet kapott Karikó Katalin csodaszép unokája, képet is kaptunk a piciről

Február 23-án született meg Karikó Katalin unokája, aki az Alexander Bear Amos név büszkes viselője. A gyönyörű, kék szemű, rövid hajú kisunoka igazi ajándék a lányától, Francia Zsuzsannától és férjétől, Ryan Amostól és most boldogságát a világhálón is megosztotta a család.

„Az emberi test hihetetlen. Ezt tanultam abból, hogy ezt a csodálatos kisembert világra hoztam. (…) A testem tökéletesen működik szinkronban az övével. Február 22-én, hétfőn mentem be (…), február 23-án, kedden éjfél körül kezdett mocorogni, majd 30 percnyi vajúdás után üdvözölhettük a világon Alexander Bear Amost. Ryan csodálatos segítség volt, ahogy az anyukám is (…). Bear egy szerencsés kis srác, hiszen rengeteg szeretet és támogatás veszi körül (…)” – írta friss Facebook bejegyésében Francia Zsuzsanna elárulva, hogy Karikó Katalin unokája, milyen név büszke birtokosa lett.

A Szolnokon született, Kisújszálláson és Szegeden tanult, jelenleg az Amerikai Egyesült Államok keleti patján élő Karikó Katalin, akit a nemzetközi sajtó a vakcina anyjaként emleget, azóta már lelkesen babázik az unokájával. Lányával és a vejével pedig már meg is sétáltatta a kicsit babakocsiban az óceánparton, a babáról pedig egy tündéri képet is kaptunk:

Forrás: Francia Zsuzsanna hiavatlos Facebook oldala

Olvasnál még többet a szegedi kötődésű, világhírű kutatónőről?

Íme az exkluzív Szeged365 dupla interjúnk második, személyes hangvételű kiadása:

Forrás: ripost.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb