KözéletSzegedi Arcok

Breaking: leköszön Szécsényi Rózsa, új gazdasági alpolgármestere lesz Szegednek

Zajlik az élet Szegeden: a június 25-én esedékes, első járvány utáni közgyűlésen új gazdasági alpolgármestert választ a szegedi közgyűlés, Kovács Tamás (Párbeszéd) önkormányzati képviselő veheti át Szécsényi Rózsa helyét.

Bár a szavazás még odébb van, a Botka László polgármester által javasolt Kovács Tamás kinevezését már biztosra veszik a városházán dolgozók, a hivatalát július 1-jén veszi át. A jelenleg Alsóváros képviselőjeként tevékenykedő politikus már ki is tette közösségi média oldalára a hírt:

Nagy megtiszteltetés, hogy Botka László polgármester engem kért fel arra, hogy folytassam Szécsényi Rózsa gazdasági alpolgármester munkáját. Én ennek szellemében akarom belevetni magam a munkába és tovább erősíteni a cégek egymás közötti együttműködését.

NEM EZ AZ EGYETLEN NAGY VÁLTOZÁS, JÚNIUS 25-ÉN SŰRŰ KÖZGYŰLÉS VÁRHATÓ

Az említett első közgyűlésen Botka László arra is tesz majd javaslatot, hogy az év végéig Kolonics Erikát, a SZIN főszervezőjét tegyék meg a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezetői posztjára, a megbízás lejárta után pedig írjanak ki pályázatot a pozícióra. A jelenlegi ügyvezető, Jávorszky Iván július elsejétől a polgármesteri hivatal vezető köztisztviselőjeként az önkormányzat és a civil szervezetek közötti kapcsolatot fogja koordinálni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb