Szegedi Arcok

Szegedi Hősök: a Mars Téri Piacon élesztettek újra egy idős bácsit (frissítve, interjúval)

Újra kellett éleszteni egy idős férfit szombat délelőtt a Mars Téri Piacon, elsődleges információink szerint a szegedi nyugdíjas segítségére az intézmény biztonsági őrei siettek. Kicsivel később kiderült: a bácsi újraélesztését ugyanaz a szabadnapos rendőr végezte, aki tavaly májusban egy másik idős férfit is megmentett ugyanitt. A szegedi mentők mindössze 6 perc alatt a helyszínre értek.

Tragédia is történhetett volna ma reggel Szeged éléskamrájában, de hála egy szabadnapos rendőr, a biztonsági őrök és a mentők villámgyors közbelépésének, nem így lett. Úgy tudjuk, az idős férfi az elszállítás időpontjában már saját maga lélegzett. Az eset kapcsán befutott információinkat a Mars Téri Piacot üzemeletető Szegedi Városkép és Piac Kft. menedzsmentje érdeklődésünkre megerősítette.

FRISSÍTVE: KIDERÜLT, EGY SZABADNAPOS RENDŐR VÉGEZTE AZ ÚJRAÉLESZTÉST, A BIZTONSÁGI ŐRÖK PEDIG EGY KATONÁVAL EGYÜTT SEGÍTETTEK NEKI

Csak úgy zúdultak ránk az üzenetek és a helyszíni beszámolók az éjjel, a vasárnap reggeli órákra tisztázódtak az eset körülményei, kiderült, az újjáélesztést egy, a helyszínen kávézó, szabadnapos nyomozó végezte, a biztonsági őrök pedig segítettek neki. A sors ismételte magát, nem is kicsit.

Szeged365 villáminterjú Attilával, aki újraélesztette az idős férfit, sőt, aki tavaly is megmentett egy életet a Mars Téri Piacon!

Hálásan köszönjük a gyors és profi segítségnyújtást Attilának és a helyszínen lévő biztonságiaknak, a katonának és a villámgyors szegedi mentősöknek, a bácsinak pedig mielőbbi felépülést kívánunk!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: page
'Fel a tetejéhez' gomb