Kikapcs

Karantén programajánló 2.0: izgalmas műfajkavalkád – Szeder koncert, Tesco Disco és Barabás Lőrinc a nappalidban

Kissé újjáéled, no nem csak a természet, hanem, mivel egyre inkább látszik a fény az alagút végén a járványhelyzet tekintetében, ezért, még nem nyilvánosan, hiszen az nem lehet, a programok is. Próbáljuk meg ma is jól érezni magunkat, a négy fal között még, ha lehet. Távolság betartva, és ha mégis kimegyünk, szájmaszk legyen nálunk. Ma jön Szeder koncertje és a szintén sokak által imádott Tesco Disco a Maradj Otthon Fesztivál keretében.

A mai napon már kaphattál egy jó kis ízelítőt néhány, Szegedhez köthető mai programból. A Kövér Béla Bábszínház meséi örökbecsűek, a detektív játék pedig, amennyiben érdekel titeket, egy kis csapattal még símán elérhető, 18 óráig tart a Kis Virág Cukrászdánál.

Azért a délután későbbi részére és az estére is várnak programok. Szeder-Szabó Krisztina, azaz Szeder koncertjére a Keresztúri Esték programsorozat keretében kerül sor 18 órától. Kicsit sanzonszerű popdalokra számíthatunk. Az eseményt itt követheted nyomon.

20 órától Tesco Discora csápolhatunk egyet. Szegeden is többször szerepelt, nagy sikerrel, és annak ellenére, hogy nem a helyszínen leszünk, bizton kiváló hangulatra számíthatunk, ha az ő zenéire ropjuk ITT.

Szintén 20 órakor kezdődik a Barabás Lőrinc Live Act koncert az Online Öt Templom fesztivál keretében. Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti improvizatív zenei élet aktív szereplője. Az elmúlt tíz évben klubestjei és formációi termékeny talajt biztosítottak a jazz és az elektronika határmezsgyéjén kísérletező rokonlelkek számára.
A Live Act formációban Barabás szólóban adja elő loop station-re, trombitára és billentyűkre írt szerzeményeit, amik templomtérben először a 2019-es Öt Templom Fesztiválon szólaltak meg.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb