Kikapcs

PEPPER és LÉNA robotok már Szegedre érkeztek! Holnap kezdődik Kelet – Magyarország legnagyobb ingyenes IT rendezvénye, a SZEBIT!

Tóth Gábor, a PC Trade Systems Kft ügyvezetője, az ingyenes Szeged Business IT rendezvény megálmodója és csapata két év kihagyás után, idén már ötödik alkalommal rendezik meg a SZEBIT-et. Éppen most rendezik be az SZTE Tanulmányi és Információs Központ épületét a lebrutálisabb IT felszerelésekkel, játék szimulátorokkal és igen komoly technikai csodákkal. Amint megtudtuk, hogy Szegeden van PEPPER és LÉNA a két mesterséges intelligenciával felvértezett robot, azonnal ott teremtünk a helyszínen.

A lokálpatrióta Tóth Gábor a Szeged365 kérdésére elmondta: nagyon várják már a holnapi, csütörtöki napot, ahol elképeszető, jövőbe mutató IT megoldásokat nem csak láthatunk, de ki is próbálhatjuk a gépeket. Mindezt ingyenesen. Kelet – Magyarország legnagyobb IT rendezvénye nem egy száraz informatikai kiállítás, ellenkezőleg: izgalmas, lüktető, és tele van megdöbbentő és rendkívül szórakoztató showelemekkel. Csak néhány ízelítő a holnapi szegedi IT show kínálatából:

  • Vadkerti Attila összeméri tudását PEPPER-el, a robottal. A téma: Zubai Szabolcs
  • A GAMERCORNER brutálisan menő szimulátorokkal lesz tele
  • itt lesz: Báldi Gergő e-sport autóversenyző, Magyarósi Csaba, YouTuber, Nasz Dani 
  • Taál Péter, pre-sales team lead, Fujitsu/Webhelp
  • Czimbalmos Levente, Modern Vállalkozások Programja

Tóth Gábor ügyvezető, szegedi lokálpatrióta és a SZEBIT megálmodója a helyszínről nyilatkozott nekünk:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวกีฬา
'Fel a tetejéhez' gomb