Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: vízi színházzal, Térzenével, koncerttel a Garden Stégen, bulival a Lapos Beach-en startol el a hétvége Szegeden

Eseménydús hétvége elé nézünk Szegeden, számos koncert és buli fogja színesíteni a következő napjainkat a Napfény városában. Indul a vízi színház a rakparton, valamint a Szabadtéri Játékok előadása a Dóm téri színpadon, Smink koncerttel vár a Garden Stég, Dj Adriannal pedig a Lapos Beach. Tarts ki, már nincs sok hátra a munkából, érkezik a Szeged365 Kikapcs benne sok-sok programmal!

MA ESTE A SMINK ZENEKAR LÉP FEL A GARDEN STÉG SZÍNPADÁN

Péntek este a Smink zenekar lép fel a Garden Stég színpadán. A Smink zenekar igényes külföldi és magyar pop dalokat játszó szegedi zenekarként repertoárjukból, olyan előadók dalaival, mint Tina Turner ,Brian Adams, Cher, Kim Carnes,Elton John és a többi nagy érkezik a Garden Stégre.

EZEN A HÉTVÉGÉN IS VÁR A LAPOS BEACH

Sun and Fun a Lapos Beach-en ezen a hétvégén, ahol a hideg italok és a gyönyörű panoráma mellett Dj Adrian szórakoztatja a látogatókat.

JÖNNEK A SZEGEDI BOSZORKÁNYOK ÉS A TANÁR ÚR KÉREM – PÉNTEKEN STARTOL A SZEGEDI VÍZI SZÍNHÁZ A RAKPARTON

Pénteken startol a Szegedi Vízi Színház. A 18 éven át megszervezett Szegedi Várjátékok hagyományait továbbvivő fesztivált két éve indították útjára, és július 1. és 10. között az idei évben is számos előadást szerveznek a Tisza-partra.

KELLEMES DALLAMOK ÉS NÉPTÁNCOSOK KÖLTÖZNEK A BELVÁROSBA: A HÉTVÉGÉTŐL ISMÉT LESZ TÉRZENE ÉS EURÓPAI NÉPEK FESZTIVÁLJA A MÓRA-PARKBAN

A tavalyi nagy sikerű fúvós térzene idén júliusban is folytatódik a Móra-parkban – olvasható a Szegedi Városkép és Piac által megadott Facebook eseményben. Mint kiemelték, újdonság is lesz, hiszen vasárnaponként az Európai Népek Fesztiválja keretében változatos programokkal egészül ki a kínálat.

FELPEZSDÜL AZ ÉLET A WAGNER UDVARBAN: KONCERTEKKEL ÉS KIÁLLÍTÁSSAL STARTOL EL A SZEGEDÉRT ALAPÍTVÁNY NYÁRI PROGRAMSOROZATA

A Szegedért Alapítvány ezen a nyáron is megrendezi hagyományos programsorozatát a Wagner Udvarban, ami évek óta különleges színfolt Szeged pezsgő kulturális életében. A művészet ilyenkor kiköltözik a szabad ég alá, hogy bárki találkozhasson a város neves alkotóival és alkotásaikkal. Az idei nyár programjairól kedd délelőtt Németh István, a Szegedért Alapítvány titkárával beszélgettünk.

SZABADSÁG, SZERELEM! – PETŐFI, A VITÉZ CÍMŰ DARABBAL INDUL A SZEGEDI SZABADTÉRI JÁTÉKOK IDEI ÉVADA A DÓM TÉREN

Ma este indul a Szegedi Szabadtéri Játékok idei évada, méghozzá Zsuráfszky Zoltán rendező, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Kossuth-díjas művészeti igazgatójának és Zsuráfszkyné Vincze Zsuzsa Harangozó-díjas, érdemes művésznek a Szabadság, szerelem! – Petőfi, a vitéz című tánc-szín-játékával.

A SZEGEDI MOZIK SZÍNES KÍNÁLATTAL VÁRNAK EZEN A HÉTVÉGÉN IS

BELVÁROSI MOZI

A Belvárosi Moziban megnézheted a Jurassic World legújabb darabját, Sam Neill-el, Laura Dern-el és Jeff Goldblum-al, de visszatérnek a filmvászonra a Minyonok és Gru is. A teljes műsorért kattints ide.

CINEMA CITY

A Cinema City-ben többek között játsszák az Elvis életéről szóló zenés filmet, akik szeretik a thrillereket Ethan Hawke főszereplésével borzolhatják az idegeiket a Fekete telefon című filmmel, valamint érkezik a vászonra a Toy Story-ból ismert Buzz Lightyear eredettörténete is. A teljes műsort ide kattintva éred el.

TÁNCOLD ÁT AZ ÉJSZAKÁT A SZEGEDI BULIKBAN

HUNGI

Szombat este Tropical Night lesz a Hungiban, ahol az este folyamán DJ Gnu szolgáltatja a zenét és gondoskodik a jó hangulatról.

TISZA DOKK

Vár a szombat éjszakában a Tisza Dokk is, ahol “Bebaszombat” néven startol el a buli Gabriel B-vel a fedélzeten.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: use this link
'Fel a tetejéhez' gomb