Szegedi Arcok

Szegediek a világ körül: Csatai Gergő, a Guinness-rekorder lufihajtogató ismét bevette Hollywoodot

A szegedi Guinness-rekorder lufihajtogató Csatai Gergő előtt nincs lehetetlen, profi szintre emelte a lufihajtogatás művészetét, ezzel pedig egészen Hollywoodig repítette magát. Bizony, Gergő idén is Amerikába utazott a Gemar Balloons nagyköveteként. A Twist & Shout Jam lufihajtogató találkozón oktatott és mutatta meg, mit tud varázsolni a lufikból a szegedi művész.

Csatai Gergő a közösségi oldalán számolt be róla, hogy február 19-én utazott Amerikába. Nem is meretlen terep ez Gergőnek, hiszen már tavaly is kilátogatott a tengeren túlra:

SAMURAI JACK ÉS TAZ

Mint kiderült, idén a Twist & Shout Lufis találkozón tartott Master Class oktatást. A közösségi oldalán azt írta, hogy a Gemar Balloons nagykövetként óriási szó a tengeren túlon oktatni. Gergő természetesen nem hagyta az amerikaiakat luficsodák nélkül, terítékre került Samurai Jack és még Taz is, sőt, a melós napokba belefért még egy rövid autós kirándulás is a Csendes-óceán partján.

Csatai Gergő hamarosan már újra Magyarországon lesz és itthon sem fog pihenni, jöhetnek a gyerekzsúrok és a rendezvények a Guinness-rekorder lufihajtogatónál.

BEJÁRTA MÁR A VILÁGOT A SZEGEDI SZTÁR

Nem ez az első alkalom, hogy hazánk legnevesebb lufihajtogatója meghódítja a világot: a szegedi művész alkotásaival eljutott már Las Vegason keresztül egészen Moszkváig. Arról, hogy honnan jött számára a nagy lufi szerelem Gergő korábbi interjúnkban így nyilatkozott:

“Nem is a lufihajtogatás volt számomra a nagy szerelem, hanem nagyon szerettem szórakoztatni az embereket. Már megtanultam nagyon fiatalon zsonglőrködni, – 14 évesen négy labdával zsonglőrködtem -, egykerekezni, gólyalábazni, és bűvészkedni. A lufikban egy plusz lehetőséget láttam arra, hogy emberek között lehessek, szórakoztassak, hogy valami olyasmit mutassak, ami nem hétköznapi, ami egy kicsit ámulatba ejtő” – mesélte Gergő.

Fotók és forrás: Gergő – BalloonArtist -Lufihajtogatás FB.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Study Medicine in Nigeria
'Fel a tetejéhez' gomb