Gasztro365: amikor a kézilabda bajnok beszabadul a hűsítők közé, Zubai Szabi fagyit készít a Somogyi fagyizóban
A Gasztro365 ezúttal a fagylaltok világba kalauzol el, megmutatjuk, hogy hogyan készül Szeged legegyedibb, legmenőbb és legkülönlegesebb kézműves fagyija a Somogyi fagyizóban, aki pedig ezen a héten segítségünkre lesz, az nem más, mint az EHF-kupa-győztes és magyar bajnok, 211-szeres magyar válogatott kézilabdázó Zubai Szabolcs.
A Pick-Szeged Kézilabdacsapatának egykori, magasan kiemelkedő, tehetséges játékosa beszabadult a hűsítők közé és a Somogyi fagyizó tulajdonosával, Gilinger Péterrel igen különleges ízvilágú, természetes alapanyagokból álló fagylaltokat rakott össze.
Színes, krémes, lágy, az egyik klasszikus a másik cukormentes lesz. Mutatunk is hozzá két alapanyagot:
A hét minden napján 16 féle fagyit kínáló Somogyi Fagyizó, a 4-5 állandó íz mellett a maradék közel egy tucatot igyekszik megspékelni, Zubai Szabi a Gasztro365 e heti adásában pedig pontosan ehhez asszisztál. Ne maradj le, vasárnap 10:00 a Szeged365.hu-n!
Szeged legtrendibb és legváltozatosabb fagyizójáról nemrégiben hosszabban így írtunk: