Szegedi ArcokVideo365

Nyakon öntöttünk egy babzsákot borral és kólával, majd megnéztük, hogyan küzd meg vele Szilágyi Tamás, a SzitoClean alapítója

Sok őrült challenge-ben volt már részünk, a napokban Szilágyi Tamással forgatott videónk is egy ilyen gyöngyszem, amit kifejezetten szerettünk felvenni. A város egyik legnagyobb Pick Szeged drukkerével találkoztunk, akik jelenleg kárpittisztítással foglalkozik, legyen szó bútorokról, székekről, kanapékról, bármiről. A munkája és a csapat iránti szenvedélye nemrég abban is kiteljesedett, hogy Ő maga vállalta magára a Pick Szeged csapatbuszának kárpittisztítását, erre pedig talán a mai napig a legbüszkébb az összes munkája közül.

Szilágyi Tamással a gyönyörűséges PICK Aréna előtt találkoztunk, majd onnan utunk az egyik kedves ügyfeléhez vezetett, ahol a megbeszéltek alapján élesben lestük meg Tomit, hogyan küzd meg egy kanapéval. Ez már önmagában izgalmasnak hangzik, azonban mivel a SzitoClean alapítója korábban azt mondta nekünk, hogy mindenből (is) kiszed mindent (is), ezért készültünk neki egy kevésbé kedves meglepetéssel:

az egyetemi évek emlékére előkaptuk a tarsolyból a jó öreg VBK-t, vagyis vörösboros kólát, amit egy az egyben ráöntöttünk egy babzsákra. Nyugalom, a babzsákot mi intéztünk, az nem tartozott bele az ügyfél által kért részbe.

TOMI EGYEDÜL DOLGOZIK, HÁZHOZ MEGY ÉS MINDENT IS KITISZTÍT

Tomi egy extrakciós kárpittisztító géppel dolgozik, egyedül, ráadásul házhoz is megy. Elsőként a kanapénak esett neki, ami alapvetően nem tűnt túlságosan koszosnak, de a SzitoClean alapítója figyelmeztetett bennünket, hogy a látszat néha csal. Erről akkor bizonyosodtunk meg teljes mértékben, amikor Tomi végzett a kanapéval, majd egy feketés-barnás folyadékot öntött ki a WC-be: ez volt az, amit kiszedett a kanapéból egyetlen takarítással, ekkor már értettük, miért mondta korábban, hogy nem minden tiszta, ami nagyjából annak látszik. A legnagyobb büszkesége – már ami a munkát illeti – természetesen a szívéhez legközelebb álló csapathoz, a Pick Szegedhez fűződik, ugyanis korábban:

  • a kékek csapatbuszának kárpittisztítását végezte,
  • de korábban Bodó Ricsinél, a Pick Szeged átlövőjénél is munkálkodott
  • de még a Pick Kézilabda Akadémia játékosainak a matracáról is gondoskodott

Mindkét esetben teljes mértékben elégedettek voltak a munkájával, a kanapéval is megküzdött a kameráink szeme láttára, így hát nincs más hátra, lássuk, hogy mit tud kezd egy nyakig vörösboros, kólás babzsákkal, a következő Szeged365 videóban:

A SzitoClean alapítója kiemelte, hogy a fentebb említett szolgáltatást érdemes legalább évente kétszer igénybe venni, nem csak akkor, amikor már szemmel láthatóan nagyon koszos felületről van szó, továbbá fertőtlenítés frissítés céljából is kapóra jöhet egy gyors kárpittisztítás.

Amennyiben igénybe vennéd a SzitoClean gyors és alapos szolgáltatását, keresd Tamást telefonon: +36 30 072 6076, vagy a [email protected] címen, de csekkolhatod a Facebook és Instagram felületeit is!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb