Közélet

Szeged jelesre vizsgázott szolidaritásból és odafigyelésből!

Nagyon fontosnak érezzük, hogy a koronavírus járvány által kialakult helyzetben a legveszélyeztetettebb korosztályra, az idősekre fokozottan figyeljünk. A Dél-magyarországi Polgári Egyesület tagjaival együtt maszkok osztásával igyekszünk lassítani a koronavírus terjedését Szegeden!

A héten is több száz szegedit juttattunk szegedi varrodák által készített, mosható textil maszkokhoz. Nagyon sok szegedi időshöz jutunk el, de várjuk azon egyesületek és alapítványok jelentkezését is, akiknek a tagjai között ugyancsak sok idős szegedi van. Vegyük fel a kapcsolatot, segítsünk egymásnak, hiszen Szeged az ország legszolidárisabb városa! Jelentkezzetek, javasoljatok bátran.

E-mail: [email protected] 

A BKK járatain hamarosan csak maszkban lehet közlekedni! Ma este Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere Facebook oldalán a következőket írta: “Április 27-től, azaz jövő utáni hétfőtől a BKK járatait kizárólag kendővel vagy sállal eltakart arccal vagy maszkban lehet igénybe venni. Így óvhatjuk meg a mások és saját egészségünket is!” Szegeden ez még nem kötelező, de a maszk viselése sokat segít a koronavírus terjedésének lassításában!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb