Kikapcs

CityRocks: 200 zenész egyszerre, otthonról – vasárnap premier a Szeged365.hu-n!

Mi már most totál libabőrösek vagyunk: a szegedi kezdeményezésű CityRocks Hungary szervezésében vasárnap este 200 zenész fogja egyszerre, otthonról letolni a Queen – féle Show must go on című örök klasszikusát! Jön tehát az ország legnagyobb könnyűzenei home flashmob-ja, egyenesen Szegedről!

Külön öröm, hogy a Magyarországi premier nálunk, a Szeged365.hu-n lesz, vasárnap este 8-tól!

Ha már szombat este van (és már lélekben úgyis a vasárnap esti premieren vagyunk), összekaptuk Neked a CityRocks Hungary három legzúzósabb produkcióját! Ha lemaradtál volna róla: a szegedi Révész Zsolt és szintén szegedi barátai még 2018. tavaszán húztak egy merészet, akkor 400 magyar zenészt verbuváltak össze a meseszép Dóm térre (imádjuk) egy gigantikus örömzenélésre, ami akkorát szólt, hogy még Billy Idol, a cyberpunk amerikai császára is megosztotta a srácok flashmob-videóját a saját Facebook oldalán. A CityRocks Hungary azóta brutálisat ment, országos őrület lett belőle, még az MTV Europe is mellé állt.

Kezdjük a dallal, amit még a Mester is megosztott. Brutális libabőr, egyenesen Szegedről…

Billy Idol – White wedding (Szeged, 400 zenész, egyszerre) 

Aztán egy szombat esti brutality, egy ordas nagy klasszikussal James Hetfield papáék Black albumáról (kiráz a hideg, akkora, Te jó ég, mi lesz itt vasárnap este…)!

Metallica – Enter Sandman (Kecskemét, 500 zenész, egyszerre)

És ha már a zúzásnál tartunk: jöjjenek a Young-tesók és egy füstös-veretős AC/DC a végére. A sztori különlegessége, hogy ezt 2019. nyarán Szegeden, egy mozgó (!!) kamionon tolták el a srácok:

AC / DC – Highway to Hell (Szeged, a városban mozgó kamionról)

A produkció egyik alapítójával, ötletgazdájával, egyben kommunikációs vezetőjével Boros Tamás kollégánk csinált egy vagány interjút, klikk a cikkünkre, érdemes:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb