Közélet

Koronavírus, szombat: Több százzal nőtt a kórházban ápoltak száma; 55 fertőzött Csongrád megyében

16-tal nőtt a magyarországi halálos áldozatok száma, Csongrád megyében 55 fertőzött van. A kórházi ápoltak száma több mint 100-zal nőtt. Szombati koronavírus körképünk következik:

Újabb 16 magyar hunyt el koronavírusban az elmúlt 24 órában, köztük van egy mindössze 42 éves nő is. A fertőzöttek száma országosan 1834, Csongrád megyében 55 főre ugrott, persze ezek csak a regisztrált számok:

Az elmúlt napokban több mint százzal nőtt a kórházban ápolt koronavírusos betegek száma – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján. Müller Cecília azt is elmondta, miért volt szükség nagy mennyiségű kórházi ágy felszabadítására:

Majkával való vitája után interjút készítettünk Czutor Zolival, aki a Szeged365.hu-n keresztül videóval üzent a szegedieknek is ezekben a nehéz időkben:

A kijárási tilalomhoz kapcsolódva Magyarország legnagyobb, szegedi központú könnyűzenei flashmobja egy home flashmobbal jelentkezik vasárnap este. Magas színvonalú produkciót láthatnak majd az érdeklődők.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb