Hirdetés
Hirdetés
-2.4 C
Szeged
2021, január 17., vasárnap

Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Program Karantén programajánló 2.0: kreativitásra invitáló gyermekműsor, karanténkonyha Tóth Verával és párjával, és...

Karantén programajánló 2.0: kreativitásra invitáló gyermekműsor, karanténkonyha Tóth Verával és párjával, és ének a frontvonalban dolgozókért

Vasárnap van, nem hagyunk program nélkül délután sem senkit! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt, mutatjuk:

Kék Katica gyermekműsora online

A Maradj Otthon Fesztivál ad teret Kék Katica gyermekműsorának, amely nem csak érdekes és szórakoztató, de kreatív is! Papírt és ceruzát hát a gyermekek kezébe, és le őket a kütyük elé:

Közzétette: Kék Katica – 2020. április 19., vasárnap

Összefognak az ország sztárjai

Óriási a készülődés az élő jótékonysági gála körül, amelyen sportolók és művészek együttes erővel mondanak köszönetet azoknak, akik erejükön felül teljesítve magukat sem kímélve, életeket mentenek ebben a nehéz helyzetben.

Fotó: hosok.hu

Ma este 18:50-kor összefognak az ország sztárjai és énekelni kezdenek egy nemes ügyért! A Tv2-n felcsendülő dallamokat, amelyek mindannyiunk háláját fejezik majd ki a frontvonalban harcolóknak, élőben ITT hallgathatod.

Karanténkonyha Tóth Verával és párjával

Tóth Vera több, mint egy éve alkot egy párt Pauli Zoli szakáccsal. Néhány hónappal ezelőtt indított közös, főzős vlogjuk nagy sikert arat a közösségi médiában. Ezért a pár úgy döntött, a karantén idején sem hagyja cserben követőit! Műsoruk Karanténkonyha címmel bővült, ahol jobbnál-jobb recepteket mutatnak be igen csak szórakoztató módon, itt ni:

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -