Sport

Szeged365 best of sport: a Pick-Szeged játékosai is hazamehettek, sztársportolókat kérdeztünk a járványról és otthon kosaraztunk Veletek

Már mindenki nagyon unja a karantént, igaz ez a sportolókra is. Őket kérdeztük, hogy bírják a bezártságot és megkértük, tippeljenek, mikor lesz vége. Három szegedi edzőterem is merészet lép hétfőtől és kinyit. Újabb otthoni, sportos kihívást indítottunk és eredményt is hirdettünk. Íme a hét legfontosabb, legérdekesebb, szegedi sporthírei egy csokorban.

KÁRÁSZ ANNA (LE)LÉPETT

A kajak-kenusoknál eldőlt pár dolog, például, hogy a szegedi világbajnokság szeptemberre kerül. Ez és az olimpia eltolása egy évvel, arra kényszerítette a sportolókat, hogy újra tervezzék a következő másfél évet. Anna is lépett.

A PICK-SZEGED KÉZISEIT IS ELENGEDTÉK

Napról napra jöttek az új és újabb infók a kézilabdával kapcsolatban. Előbb az derült ki, hogy biztosan nem lesz augusztusban a BL négyes döntő Kölnben, majd az is, hogy egészen decemberig kell várni a Final Four-ra. Erre már a MOL-Pick Szeged vezetősége is reagált és elengedte haza a játékosokat.

NYÍLNAK A VIRÁGOK ÉS AZ EDZŐTERMEK

Három szegedi edzőterem is úgy határozott, újra kinyit. Hogy milyen feltételekkel lehet menni gyúrni, kiderül a cikkből.

SZTÁROK JÓSOLTAK

Közismert szegedi sportembereket, sportszakembereket kértünk meg, mondják el, hogy telnek a napjaik és tippeljék meg, szerintük mikor lehet újra versenyszerűen sportolni.

A SZEGED365.HU ISMÉT MEGMOZGATOTT TITEKET

A nagysikerű dekázós kihívás után egy kis hazai kosarazásra hívtunk mindenkit. Jöttetek is, a nyeremények pedig mennek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb