KikapcsSport

Szeged365 Challenge: a második eredményhirdetés!

Lezárult a Szeged365 Challenge második felvonása, most dekázás helyett kosarazni hívtunk Benneteket, naná, hogy a lakás négy fala közé szervezve!

Ti pedig jöttetek, nem is kevesen: ölelés a rengeteg fergeteges videóért, amit az elmúlt 7 napban küldtetek!

A #kosarazzotthon kihívás lényege, röviden: kreatív módon benyesni bármit, minimum 2 méter távolságból az otthoni kukába. Minél kreatívabb volt a produkció (zsákolás, szaltózva dobás, stb), annál nagyobb volt az esélyed, hogy ma este bezsebeld az aktuális Szeged365 nyereménypakkot.

Michael Jordan #23 of the Chicago Bulls dunks the ball during a game against the Los Angeles Lakers.

Apropó, nyeremények (mindkét nyertes megkapja a teljes, felsorolt pakkot): Szeged365 póló a méretedben, profi kosárlabda, 5.000 Ft értékű kézműves csokoládé pakk + két hasznos dolog a mindennapokra: mosható szájmaszk, kézfertőtlenítő.

A nyerteseink (dobpergéééés)…

Normál díj: Barna Dani, bekötött szemmel, szennyeskosárba, hit ’em up style! Gratulálunk! Ezt a díjat az összes feltöltő között sorsoltuk ki.

Szeged365 Különdíj: Pappné Gaszner Boglárka kisfia, aki egy brutál, otthoni slam dunk-ot tolt le, totál libabőr, Te vagy a mi szegedi Michael “Air” Jordan-ünk!

A srácok produkcióit az alábbi Facebook poszt alatt tudjátok meglesni, érdemes, mi imádtuk őket:

https://www.facebook.com/szeged365/photos/a.140206797522736/148041926739223/?type=3

A nyerteseinket 48 órán belül privát üzenetben értesítjük, a nyereményeket házhoz szállítjuk. A Szeged365 Challenge hamarosan folytatódik, sőt, a jövő héten újabb meglepetések jönnek a Szeged365.hu háza táján:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb