Szegedi Arcok

Roncsautó-alkatrészekkel a szegedi frontvonalban dolgozókért

Az év végéig beváltható 10 és 20 ezer forintos utalványokkal segíti a katasztrófavédelem dolgozóit, valamint a rendőröket, a polgárőröket és a mentőket Dobó József, a szegedi Roncs Autó Kft. tulajdonosa. A napokban kezdeményezésük mellé állt 2 szervíz is, akik munkájukkal járulnak hozzá a nemes akcióhoz.

Megnövekedett a kijárási korlátozások ideje alatt a járműveknek a szerepe. Emiatt döntött úgy Dobó József, a szegedi Roncs Autó Kft. tulajdonosa, hogy a maga módján próbál segíteni néhány hivatalos szervezetnek. Dobó József a Szeged365.hu-nak elmondta, hogy utalványokat állítottak ki a katasztrófavédőknek, a polgárőröknek, a mentősofőröknek és a rendőröknek. Az utalványok értéke 1.000.000 forint.

Illusztráció (Fotó: Szabó Dávid)

Ezek kuponok és utalványok, vásárlási utalványok voltak, amiket úgy lehetett kvázi levásárolni, hogyha például szétment az önindító, generátor, vagy más alkatrész, mesélte Dobó. Ha ilyen probléma merül tehát fel, akkor odaadjuk nekik az alkatrészeket, hogy egy ilyen vásárlás ne őket, vagy az állami szolgálatokat terhelje, tette hozzá és azt is elárulta a Szeged365.hu-nak, hogy 2 szervíz beszállt melléjük, akik a mai naptól a kuponra vásárolt alkatrészeket ingyen beszerelik.

Illusztráció

A kuponok december 31-ig lehet beváltani, amelyeket a polgárőrségnél, mentőknél, a katasztrófavédelemnél és a rendőrségen is a helyi vezetőségtől lehet igényelni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb