Kikapcs

Karantén Programajánló: Ed Sheeran koncert élőben, Dallos Bogi lemezbemutató és Tesco Disco

Egy újabb unalmas, munkával teli hetet tudhatunk a hátunk mögött, amit továbbra is beárnyékol a koronavírus-járvány. Ennek ellenére nem csüggedünk, hanem kitartunk, mert hisszük, hogy még egy kicsit és mindez teljesen lecseng, az életünk pedig újra a régi kerékvágás szerint halad majd tovább. Addig viszont, minden nap programot ajánlunk neked! Ma is:

Kezdetét veszi a PlayOn Fest – Ed Sheeran az első fellépő!

Ma 18:00-kor elstartol a PlayOn Fest, ami Ed Sheerannel indít! A PlayOn Festen az elkövetkezendő idszakban olyan világsztárok lépnek majd a virtuális színpadra, mint a Coldplay, Anderson Paak, a Korn, vagy Macklemore. A közvetítést ITT nézhetitek majd.

Azt pedig, hogy ki és mikor lép fel a képre IDE kattintva nézheted meg.

Addig pedig hangolódj:

Debütál a Pénzügyes Anyu blogunk

19:00 órakor debütál a Szeged365-ön Pénzügyes Anyu blogja, ahol egy szegedi anyukától, Szilágyi-Németh Lillától értesülhet minden szegedi anyuka és apuka a legkülönbözőbb pénzügyi tippekről és tanácsokról.

Dallos Bogi bemutatja új lemezét

Dallos Bogi ma 19:00 órakor a Maradj Otthon Fesztivál keretén belül mutatja be új lemezét! A premiert követően pedig elmeséli, hogy melyik dal hogyan született, mi ihlette és milyen üzeneteket hordoz magában.

A képre kattintva élőben követheted az eseményt!

És élőben pörgeti a lemezeket a Tesco Disco is

21:00 órától pedig már neki is kezdhetsz a táncnak a Tesco Disco jóvoltából! Ízelítő:

https://www.facebook.com/tescoodiscoo/videos/217506539539421/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb