Kikapcs

Szeged365: hozzuk össze Szeged legnagyobb anyák napi köszöntését!

2020. május 3., vasárnap. Az év egyik legszebb napja, amikor azokat a csodálatos embereket ünnepeljük, akiknek az életünket köszönhetjük. Az idei Anyák Napja azonban sajnos egy kicsit más lesz, mint a többi: a kijárási korlátozások miatt sokan nem tudjuk majd felköszönteni az anyukánkat személyesen. Viszont, van egy szenzációs mentő-ötletünk! 

Köszöntsük fel őket meg együtt, közösen, hozzuk össze Szeged legnagyobb anyák napi köszöntését! 

OKÉ, OKÉ… DE MI IS EZ? 

Egy gigantikus anyák napi köszöntés, egy nagy, közös videó formájában. Küldj magadról egy fényképet vagy videót, amelyen virtuálisan felköszöntöd az Anyukád, mi pedig összeállítunk belőle egy szívhez szóló, nagy, közös, szegedi video-kollázst! Video kollázs: egy olyan kép vagy videó, amely több (jelen esetben reményeink szerint nagyon-nagyon sok) kisebb fotóból vagy videóból áll össze.

AMIT KÉRÜNK TŐLED

Küldj egy szívhez szóló köszöntést, az [email protected], a leveled tárgya legyen: Anyák Napja! A köszöntésed jöhet pár másodperces videó vagy fotó formájában is, íme pár tipp hozzá: 

  • vegyél fel magadról egy 10-30 másodperc közötti videót, amelyben felköszöntöd az Anyukád, mondd el benne, mennyire szereted vagy egy klassz, közös sztorit, ezt Rád bízzuk 
  • csinálj magadról egy fotót, amin egy közös képeteket tartod, egy szál virágot vagy egy lapot, amire ráírod az üzeneted 

A lényeg: legkésőbb jövő csütörtök 20:00-ig küldd el nekünk a videó vagy képi üzeneted, ha nem full extra a minőség, nem baj, igyekszünk kipofozni! 

A közös videót 2020. május 3-án, vasárnap reggel 9-kor tesszük közzé a Szeged365.hu-n és a közösségi média felületeinken. Hozzuk össze Szeged legnagyobb anyák napi köszöntését! 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb