Kikapcs

Szeged365 live: Stadium X, Bárány és egy jó nagy pohár bor Szegedről

Merre indulsz szombat este? Sing? Retro? Hungi? Vagy házibuli? Hopp, sehová: sajnos karantén van, a szórakozóhelyek zárva, a szegedi éjszaka mattot kapott a koronavírustól. Itt van viszont a Szeged365 Live, avagy a szombat esti mix-válogatásunk, a nappalid közepébe, hogy megúszd a teljes becsavarodást!

ONE FUTURE STREAMFEST: BÁRÁNY ÉS A STADIUM X A NAPPALIDBAN

A menőség neve lőn ezentúl: One Future Streamfest. A Lotfi Begi és Andro szervezte stream fesztivál egyetlen szépséghibája, hogy nem Szegedről szól (hanem a Gödöllői Királyi Kastélyból), ezt leszámítva orbitális, amit a srácok ma estére összehoztak. Ha nem csípted el a napi programajánlatainkat, akkor az élő stream java részéről már lecsúsztál, de így is van még két nagyágyú estére: most épp Bárány Attila pörgeti, 9-től 10-ig pedig a Stadium X.

Bárány az utóbbi években annyit pörgött Szegeden (Hungi, Sing Sing, Deja Vu Fesztivál), hogy lassan már kérhetne egy új lakcímkártyát a Rákóczi téri kormányhivatalban. Szóval, a Disco Shit atyját már rég tiszteletbeli szegedivé fogadtuk, csípjük a fejét emberileg és zeneileg is. A másik ma esti fellépő, a Stadium X pedig az egyik legjobb dolog, ami a magyar progressive house szcénával történhetett az utóbbi pár évben: a srácok Howl at the Moon című klubslágere elérte a Beatport toplista első helyét, és a legtöbbet játszott track volt a 2014-es Ultra Music Festivalon, a világ egyik legnagyobb elektronikus zenei fesztiválján.

Az online fesztivál házigazdája a Rádió 1-es Juhász Gergő, állandó bejelentkező arca pedig Győrfi Pál.

A One Future Streamfest 22:00-ig tart, IDE vagy az alábbi képre kattintva már repítünk is az élő közvetítés oldalára:

BOB SINCLAR: A VILÁGSZTÁR, AKI BECSAVARODOTT A KARANTÉNBAN

A 2006-os Love Generation-nel befutott Bob Sinclar az utóbbi hetekben totál bekattant a francia karanténban, és mi ezt valahogy imádjuk: szürreális, amit levág a nappalijában nap mint nap. Gyakorlatilag non-stop pörgeti a lemezeket egy próbababa (próbáljuk elhinni, hogy a videókon látható “hölgy” nem guminő, hanem próbababa) és egy halom plüss társaságában, az alábbi fotóra kattintva az összes otthoni élő szettje elérhetővé válik:

KARANTÉN ÉS EGY POHÁR BOR, SZEGEDRŐL

A Lennard, Molnár Bé és Gabriel B triász által indított hétvégi, szegedi videoblog mindent visz: a srácoknál alap a sakál hangulat, a sztárvendégek és az egy pohár bor. Apropó, bor: mivel Lennard barátunk a múlt hétvégén már annyira törte a magyart, hogy le kellett keverni, akár azt is el tudjuk képzelni, hogy egy helyett két (három, négy, stb) pohár bort is ivott… A show nagyon szegedi, ha hiányzik a szombat esti hangulat, hallgasd meg a tegnap esti őrületet, amibe még Szecsei apánk is beszállt:

https://www.facebook.com/DJLennard/videos/681277752635931/

Apropó, ha már Lennard: a szegedi fenegyerek kihozta vadonatúj Love Lockdown szettjét is, katt a linkre és már indul is a bulika: https://bit.ly/2Vyv9hV

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb