GasztroKikapcs

Csakazértis BBQ Fesztivál, péntektől vasárnapig Szegeden!

Nagyot húzott a szegedi Pizzamonster: egy laza csavarral barbecue – fesztivált szerveznek a Csongrádi sugárúti étterem teraszára, a hazai BBQ – fenegyerek Németh Tamás főszereplésével. Persze mindezt úgy, hogy minden szabályos legyen: a füstös ízek szegedi szerelmesei díjmentes házhoz szállítással vagy átvétellel szerezhetik be a finomságokat.

Cikkünk szponzorált tartalom.

A SZEGEDI TAVASZ EGYETLEN BBQ FESZTIVÁLJA, HÁZHOZ SZÁLLÍTVA

“Minden évben kint vagyunk az áprilisi Gerilla Gourmet-n, mint kiállítók, ez most – akárcsak az összes szegedi rendezvény – elmaradt. Piszkálta a csőrünket a dolog, nem akartunk belenyugodni, hogy fesztivál-fíling nélkül töltjük a tavaszt” – nyilatkozta a Szeged365.hu-nak Mizsik Attila tulajdonos, a Gasztro365 videoblogunk házigazdája. Az ötlet végül az ismert BBQ séf, Németh Tamás fejéből pattant ki: “Csináljunk fesztivált, díjmentesen házhoz szállítva!”

Az extravagáns mini-fesztivál igazi win-win helyzet:

  • a szegediek nem maradnak BBQ ízek és fesztivál élmény nélkül
  • a biztonság is 100%-os, hiszen a fesztivál-ízeket házhoz viszik
  • a szervezők is jól járnak, a bevétel hozzájárul a kollégáik megtartásához, a nehéz helyzet túléléséhez

SZAKÁL, TETKÓ, FÜST: ILYEN EGY VÉRBELI BBQ SÉF

Pósa Tami kolléganőnk pont egy hete csípte el Németh Tamást egy röpke interjúra, ahol Tamás bejelentette: barbecue fesztivált rittyentenek Szegedre (!!), de – mivel a tömegrendezvényeket betiltották – olyat, amiben házhoz viszik a füstös cuccokat. A képlet egyszerű, mint az 1×1: Tomi füstöl a teraszon egy óriási smoker-ből, a Pizzamonster kollégái pedig non-stop járják a várost a BBQ nagymester pulled pork-jaival.

A Tomival készült interjúnkat az alábbi cikkünkben találod:

Apropó, a BBQ fenegyerek alig pár órája küldött egy video-üzenetet a Szeged365.hu olvasóinak:

Az esemény most hétvégén, gyakorlatilag az elmaradt Szegedi Majális időpontjában várja a szegedieket. A hétvége részleteiről IDE kattintva tudhatsz meg többet.

Csakazértis BBQ Fesztivál, Szeged!
Pizzamonster streetfood ‘n grill
2020. május 1-2-3.

Házhoz szállítás: +3630 321 321 8

Átvétel: Szeged, Csongrádi sgt. (a régi Diófa helyén)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb