Kikapcs

Fotóriport a majális-mentes Szegedi Majálisról, Gino szomorú

Sör, virsli, vidámpark, vattacukor, Pókemberes lufi, gyermekzsivaly, lakossági techno-t üvöltető ringlispíles-srácok, délután kettőkor már Isaac Newton – nal küzdő apukák… soroljuk még? Imádjuk a Szegedi Majális hangulatát, pontosabban csak imádtuk, az idén a koronavírus ezt a dzsemborit is TKO-zta. Gino szomorú.

Mit tesz ilyenkor az ember fia, ha fotóriporternek születik?

Kiugrik a ligetbe, nomeg a Zápor-tóra és elhozza a Szeged365.hu-nak a két ikonikus helyszín csodás hangulatát, csak most épp majális-mentesen. Ízig-vérig szegedi fotóriport érkezik a 2020-as, majális-mentes Szegedi Majálisról, vidámpark és emberek nélkül, Szabó Dávid kollégánktól.

AHOL MA NEM VOLT MAJÁLIS, 1.0.: ERZSÉBET LIGET, ÚJSZEGED

“Ez itt a szeretet ünnepe, jók a pogramok, sokak az inflációk, egy mindenkiért, mindenki egyért…”

(Gino, az Oláh családból)

Egy éve Vastag Csaba koncertjén ugráltak a majálisozó szegediek, miközben a 15 éve sztenderd 3 mondatát üvöltötte a sztratoszféráig a Polip Dance-es srác. A Zsombói Sörfőzde meggysöre, nomeg Ásós Géza pacalja nálunk mindent vitt. Az előző felsorolás az idén sajna csak egy párhuzamos dimenzióban létezik (tiszta Stranger Things), az idei majális sajna így festett:

AHOL MA NEM VOLT MAJÁLIS, 2.0.: ZÁPOR TÓ, TARJÁN

A Szegedi Majális “B” helyszíne évek óta a Zápor tónál van, ez a buli az idén a nyolcadik sörtől már délután 2-kor Steven Segal arccal egyensúlyozó apukák helyett most a vadkacsákról szólt, mondhatni, ellopták a show-t:

Így jártunk. Az újszegedi Erzsébet Liget és a Zápor tó majális-mentesen is gyönyörű (sőt), ha pedig nagyon hiányzik a hangulat, máris hozunk egy ultimate klasszikust, a szeretet ünnepére (jók a pogramok):

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb