Kikapcs

Karantén Programajánló: Steiner Kristóf főz, a Stadiumx pörget, Valahol Európában, online

Itt állunk egy újabb hétvége előtt, a kijárási korlátozások enyhítése ugyan már megengedi, hogy megigyál egy-két pofa sört a régen látott barátaiddal a vendéglátóegységek kerthelyiségeiben, abban az esetben, ha viszont ehhez még nincs merszed, nem baj, mi továbbra is segítünk hasznosan és vidáman elütni az időt! Ma is mutatunk három programot:

STEINER KRISTÓF ÉS PÁRJA FŐZ

Ma is vár titeket a Vesztegzár Vendéglő, azaz Steiner Kristóf és párja Nimi, hogy finom, gyorsan elkészíthető, növényi alapanyagokból álló fogásokat tanítsanak nektek. Tartsatok velük a Kristóf’s Kitchen – Kristóf Konyhája és a Maradj Otthon Fesztivál Facebook oldalán. Katt a képre:

EMLÉKMŰSOR KÉSZÜL A SZEGEDI NEMZETI MEGSEGÍTÉSÉRE

Vedd meg a jegyed és támogasd a Szegedi Nemzeti Színházat. Jótékonysági emlékműsor készül a színház megsegítéséért. A közvetítésre, ami a nagy sikerű és sokat játszott Valahol Európábanhoz kapcsolódik, online, május 9-én, 19:00 órakor kerül sor. A részletekről ITT írtunk, olvasd majd nézd meg az előzetest:

PÖRGÉS A SÖRÖZÉSRE

És mint, ahogyan azt fentebb említettük a kijárási korlátozások enyhítésének köszönhetően most már megihatsz egy pár sört, vagy egy pár pohár finom bort a barátaiddal azokban a vendéglátóegységekben, ahol megnyitottak a teraszok. Ha viszont ehhez még nincs merszed, nem baj! Vedd igénybe az erkélyt, a kertet vagy a nappalit és pörgesd rá magad a hétvégére a Stadiumx-el, akik ezúttal a Balaton Sound és a Maradj Otthon Fesztivál szervezésében egy Sunset DJ szettel készültek. Kattints a képre és már hallgathatod is őket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb