Kikapcs

Karantén Programajánló: Zacher Gábor, utazás online, Rádió88 és a szegedi lemezlovasok

Vasárnap, a pihenés napja! Ha már ebédeltél egy jót és jártál a szabadban, esetleg már az internetet is végig pörgetted, állj meg itt és nézd meg, hogy mi mit ajánlunk:

ELVISZLEK MAGAMMAL

D. Tóth Kriszta nagy sikerű autós műsora a koronavírus-járványra való tekintettel ezúttal rendkívüli üzemmódban gurul tovább, ahol legutóbb Dr. Zacher Gábort kérdezte a világjárványról és annak következményeiről. Nézd, hogyan vélekedik Magyarország legismertebb toxikológusa:

ONLINE UTAZÁS, ZENÉVEL FŰSZEREZVE

Mit tehetünk akkor, ha elmaradnak a fesztiválok és átmenetileg az utazásról is le kell mondanunk? A Csodás Magyarország, a Be Massive Horizon és a Maradj Otthon Fesztivál az otthonotokba viszi a zenei rendezvények hangulatát látványos utazásokkal fűszerezve azt. Ezúttal a tavaszi zöldbe öltözött Lillafüred ad otthont a négy részes sorozatnak, amelynek az első állomásán a zenét Metha szolgáltatja! Az exkluzív DJ szett mellé lélegzetelállító látvány is dukál, légy része a virtuális, zenés utazásnak, itt ni, katt a képre:

HALLGASD ÉS NÉZD A SZEGEDI LEMEZLOVASOKAT A RÁDIÓ88-ON

Íme egy maraton a szuper jó zenékből, amelyeket a szegedi lemezlovasok pakoltak össze. kattints IDE és nézd, hallgasd őket!

Rádió88 hivatalos Facebook oldala

LÉGY RÉSZE A 2020-AS BORFESZTIVÁLNAK NÁLUNK, VELÜNK, ONLINE

Borovics Tamás után az esti órákban DJ Lennard osztja meg legkedvesebb, Szegedhez kapcsolódó gondolatait:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb