Sport

Te is Mol-Pick Szeged drukker vagy? Fogjunk össze!

Elindult a közönségszavazás, melyben négy szegedi játékosra is voksolhatunk azért, hogy bekerüljenek a VELUX EHF Bajnokok Ligája idei Álomcsapatába. Az EHF áprilisi döntése értelmében a Mol-Pick Szeged gyakorlatilag játék nélkül esett ki a BL-ből, a voksolás most (egy kicsit) elégtételt jelenthet, segítsünk a srácoknak!

AMI MINDEN SZEGEDINEK EGYFORMÁN FÁJT

Meghívásos rendszerben fog zajlani a kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntője a férfiaknál – adtunk róla hírt még április 26-án. A két felsőági csoport első két helyezettje, a THW Kiel, a Telekom Veszprém, a Barcelona és a Paris Saint Germain játszhat december 28-29-én Kölnben. A MOL Pick Szeged, és 9 másik csapat így játék nélkül esett ki.

A hír a Szeged365.hu olvasói (és komplett szerkesztősége) mellett a játékosok is kiakadtak, Mikler Roland akkor a következőt nyilatkozta portálunknak: “Nagyon felháborító és bízom benne, hogy ez valami áprilisi tréfa. Nem tudom hova tenni. Miért veszik el a lehetőséget azoktól a csapatoktól, amelyek előtt még nyitott lett volna a kapu? Nagyon szép, hogy a két csoport első két helyezettje megy a négyes döntőbe, de hol korrekt ez?”

ELÉGTÉTEL, HA CSAK EGY KICSIT IS

Tegnap írtuk meg: bár a MOL-Pick Szeged lemarad a Final 4-ról, elégtétel lehet, hogy 4 játékosnak így is lehetősége van a kiírás álomcsapatába kerülni. Nekik:

  • Mikler Roland
  • Bogdan Radivojevic
  • Jorge Maqueda
  • Bánhidi Bence 
Fotó: Pickhandball.hu

Tíz kategóriában lehet voksolni, mi négyben képviseltetjük magunkat. Minden poszton öt játékos szerepel, közülük kerül majd ki a győztes. Az mindenképpen hatalmas elismerés, hogy BL-edzők szavazata alapján került be a beállósok közé Bánhidi Bence.

Hogy mit kérünk Tőled, mint Pick drukker a Pick drukkertől?

Egyetlen szavazatot.

Kérünk szépen, KATTINTS IDE és voksolj a srácokra! Köszönjük szépen!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb