Mindenmás

Fast & Furious, szegedi verzió: a hétvége gyorshajtási rekorderei, Csongrád megyéből (traffipax-fotókkal)

Címként írhattuk volna ezt is: gyorsak és részegek voltak a Csongrád megyei autósok a hétvégén. Tegnap írtuk: 14 ittas sofőrt fogtak Szegeden a rendőrök péntektől hétfőig, ehhez most egy újabb rekord is befutott – volt, akit 180-nal fotóztak le a 90-es táblánál. Kedden kétszer is volt tömeges karambol a Rókusi körúton: délután 8 (!!), este 3 autó szaladt egymásba. Lassítsunk!

A Csongrád megyei rendőrök több gyorshajtót is bemértek a hosszú hétvégén, a Szeged környéki traffipaxok főként az 55-ösön és a 47-esen dolgoztak. Volt olyan autós, aki a megengedett 90 helyett 180 km/órával hajtott, de több jármű sebessége is meghaladta a 140 km/órát. A sofőrökkel szemben az egyenruhások közigazgatási bírságot szabtak ki.

Íme a hétvége “best of” fotói Szeged környékéről:

No 1.: 90-es táblánál 180-nal…

No 2.: 90-es táblánál 158-al…

No 3.: 90-es táblánál 145-tel…

KORÁBBAN ÍRTUK A TÉMÁBAN

Nyolc autó karambolozott kedd délután, 16 óra környékén a Csongrádi sugárút és a Rókusi körút kereszteződésénél – tudtuk meg Szabó Szilviától, a Csongrád Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóreferensétől. Utoléréses baleset történt.

A kedd délutáni nyolcas karambol után egy hármas is történt Szegeden, a helyszín ismét a Rókusi körút volt. A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint három autó ütközött össze a kedd esti órákban, a 9 utasból 4 sérült van.

Szerintünk rekord, de nem a jobbik fajtából (sőt): 14 ittas vezető ellen indítottak büntetőeljárást a rendőrök Szegeden, további kettőt Hódmezővásárhelyen és Csongrádon. Mindezt 2020. május 29 és június 1. között, tehát egyetlen hosszú hétvége leforgása alatt.

Nyomatékosan kérünk: soha ne hajts gyorsabban, mint ahogy a védangyalod repülni tud!

Fotók: Police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb