Kikapcs

Szeged365 kikapcs: dupla programajánló, vasárnap délutánra

Belegondoltál már, mennyire klassz, hogy újra szabad a pálya Szegeden? A korlátozások (többségének) feloldásával újra mehetünk vadasparkozni – füvészkertezni, ráadásul nem néz ránk minden második ember Grumpy Cat fejjel, ha ki merünk menni kocogni a ligetbe. Az OMSZ kiadta a másodfokú riasztást Csongrád-Csanád megyére, mi pedig dupla programajánlót gyártottunk: egy “A” verziót zivatar + vihar esetére és egy “B” – t, ha mégis marad a napsütés.

A helyzet, papíron, vasárnap délutánra, Szegedre:

HA JÖN AZ ARMAGEDDON

Ha beüt a ménkű (itt most szó szerint értendő), marad a családi vagy egy személyes filmezés. Az első koncepcióhoz jól fog jönni az alábbi, családi mozi-összeállításunk, melyet anno még a Nemzetközi Gyermeknap alkalmából készítettünk Nektek:

Ha gyerkőcök nélkül filmeznél, a pároddal vagy szólóban és csíped az intellektuális, de izgi alkotásokat, összekaptunk három olyat, amiktől ketté fog állni a füled. Csavaros sztori, kanapé szélét lekaparó izgalom, filléres költségvetésből (ez azért mindig pont értékű):

HA MÉGSEM JÖN AZ ARMAGEDDON

Riasztás ide vagy oda, az utóbbi hetekben bőven volt olyan, hogy mellétrafált az OMSZ (ők is emberek, meg ugye, ilyen műfaj a meteorológia), simán lehet, hogy jó idő lesz ma délután. Erre az esetre van egy klassz kis strand-ajánlónk a számotokra, naná, hogy Szegedről és környékéről:

Ha kirándulnál egy nagyot, van egy tippünk: ezt a rejtett, szegedi kincset még tuti nem láttad!

Fotók és koordináták a cikkben:

A Szegedi Vadaspark 19:00-ig, az SZTE Füvészkert 18:00-ig tart nyitva, ha az előbbit választod, ne hagyd ki az újonnan született binturongokat, állítólag tényleg popcorn illatuk van!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb