Kikapcs

Szeged365 kikapcs: Sziki, Belvárosi Mozi, szegedi játszóterek

Kezdetét vette egy újabb hét, mindjárt belegyalogolunk a júliusba, hétfő van, ma is pörköl a 33 fok, mi pedig ajánlunk három programot, hogy jól induljon a hét. Még odaértek a Szikire, nincs messze és klassz lehetőségeket kínál fürdőzés és napozás szempontjából, de beülhettek a Belvárosi Moziba és játszhattok vagy mozoghattok egy jót a késő délutáni órákban a szegedi játszótereken és szabadtéri kondiparkokban.

IRÁNY A SZIKI

Irány a Sziksósfürdő Strand és Kemping. Ha egy igazán környezetbarát, nyugodt és otthonos helyre vágysz, akkor mindenképp érdemes kilátogatnod a Szikire. A család és gyermekbarát fürdő Szegedtől mindössze 15 kilométerre terül el, a vizet zöldövezet veszi körbe, a személyzet pedig végtelenül barátságos. A Sziki a fürdőzés mellett kiváló napozásra is, erre külön hely van biztosítva, de  sütögetni, bográcsozni, labdázni és bújócskázni is lehet. Nyitva tartás: 8:00 – 20:00 óráig.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

HAT REMEK FILMMEL VÁR A BELVÁROSI MOZI

Ma is hat remek filmmel vár a Belvárosi Mozi, ami egy héttel ezelőtt nyitotta meg kapuit, felújítva azt. Kezd a hetet a belváros szívében:

Csőke József terem:

  • 16:00 – Jojo Nyuszi
  • 19:30 – Kisasszonyok

Zsigmond Vilmos terem:

  • 17:00 – Emma
  • 20:00 – A láthatatlan ember

Balázs Béla terem:

  • 17:30 – Zárójelentés
  • 20.30 Bloodshot
  •  

ÜSD EL AZ IDŐT A SZEGEDI JÁTSZÓTEREKEN ÉS KONDIPARKOKBAN

Járd körbe a szegedi játszótereket a csemetékkel, amíg le nem szakad az ég. Az klassz eszközök az elmúlt időszakban fertőtlenítve lettek és különböző karbantartási munkálatokon is átestek, így már biztonságosan használhatjátok őket, ha az idő engedi, emellett pedig a szabadtéri kondiparkokat is igénybe vehetitek, hiszen a friss levegőn mégis csak jobban esik a mozgás. A Szeged365.hu korábban körbejárta várost és ismertette, hogy melyik helyen, milyen eszközökkel és lehetőségekkel találkozhatsz:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb