Mindenmás

Best of Police: a hét legizgalmasabb rendőrségi eseményei, Szegedről

A héten nem unatkoztak a szegedi rendőrök, a Best of Police rovatunkban van a belvárosban driftelő wannabe-autóversenyző, szegedi nőt megtámadó budapesti szatír, tomboló migránsok és korrupt börtönőr is. Íme a hét legfontosabb rendőrségi hírei, Szegedről.

HÉTFŐ: BUDAPESTI SZATÍR TÁMADOTT EGY SZEGEDI NŐRE

A budapesti férfi (?) tavaly áprilisban támadta meg áldozatát egy szegedi társasház bejáratánál. Most vádat emeltek ellene, szexuális erőszak miatt kell felelnie. A budapesti férfi tavaly áprilisban, éjfél körül figyelt fel egy egyedül sétáló nőre Móravárosban. Egészen hazáig követte a hölgyet, megvárta, hogy a társasház ajtaját kinyissa, ekkor megtámadta, a lépcsőházban a földre teperte, a száját befogta, és teljes testével ráfeküdve szexuális erőszakot követett el vele szemben.

KEDD: DRIFTELŐ AUTÓS OKOZOTT ÉLETVESZÉLYES HELYZETET A DUGONICS TÉREN

Majdnem tragédia lett egy kedd esti vagánykodás vége: a Dugonics téri körforgalomból kilinccsel előre kivágódó, egy padot, egy fát és egy villanykarót letaroló sofőr autója pár méterrel a Prézli terasza mellé csapódott be, a baleset pillanatában az üzletét záró szegedi fodrászasszony életét a kocsit megállító villanyoszlop, a padon ülő Kátai Istvánét pedig a jelek szerint az őrangyala mentette meg.

Exkluzív interjú a fiatalemberrel, aki a padon ült, miközben becsapódott a hófehér 3-as BMW:

SZERDA: CSATA RÖSZKE MELLETT

Nagy balhé volt szerdán Röszke mellett, a kiserdőben: közel 100 migráns próbált meg beszökni Magyarország területére, a határőröket kövekkel dobálták. Hogy a rendőrségi közleményben lévő “szeméremsértő módon” történő viselkedés mit jelent, csak sejtéseink vannak, minden esetre ezt a “fegyvert” is bevetették az illegális bevándorlók.

CSÜTÖRTÖK: KORRUPT BÖRTÖNŐR SZEGEDEN

Egy büntetés-végrehajtási felügyelő és társai ellen indult nyomozás, mert pénzért cserébe mobiltelefonokat juttattak be a rács mögé egy fogvatartottnak Szegeden. Az őrizet alatt álló személy később tovább értékesítette a készülékeket.

PÉNTEK: DUPLA TŰZESET A NAPFÉNY VÁROSÁBAN

Péntek délután a Magyar Rádió egykori épületében felújítási munkálatok közben keletkezett tűz. A tetőszerkezeten dolgoztak, amikor annak nád aljzata felizzott, és hatalmas füst keletkezett. Az épületben a Nikola Tesla Szerb Tanítási Nyelvű Óvoda és Általános Iskola működik, viszont jelenleg csak a felújítást végző munkások tartózkodtak az épületben. Információink szerint négy embert szállítottak kórházba a mentők füstmérgezés gyanújával, akiket azóta már haza is engedtek.

Nem sokkal később helyi járat kapott lángra a Fő fasori víztoronynál, a tűz a motortérben keletkezett, de pillanatok alatt tovább terjedt az utastérre. A sofőr gyors volt, még időben leküldte a járaton utazó húsz főt, így senki sem sérült meg.

SZOMBAT: ANANÁSZ EXPRESSZ HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN

Nem aprózta el a dolgokat a hódmezővásárhelyi (nem is annyira) hobbikertész. A 44 éves férfi a melléképületben termesztette a kábítószert, de voltak nála fogyasztáshoz szükséges eszközök is.

Katt a cikkre, meglepő fotók jönnek a fészerről, ahol egy centi sem volt vadkender nélkül:

VASÁRNAP: SZÖRNYŰ BUSZTRAGÉDIA AZ M5-ÖSÖN

Az összefoglalónk végére egy tragikus hír jutott: meghalt egy 35 éves férfi, további 34-en pedig megsérültek az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál, ahol egy külföldi utasszállító autóbusz árokba borult vasárnap reggel – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. Az MTI információ szerint a balesetet szenvedett jármű lengyel turistabusz volt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb